ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Για την προδοτική θέση υπέρ του Ναι της ΓΣΕΕ...

Για την προδοτική θέση υπέρ του Ναι της ΓΣΕΕ
Δεν είχαμε καμία αυταπάτη για τη στάση και την άποψη των ξεφτισμένων ξεπουλημένων συνδικαλιστών της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ:  Όπως και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές, έτσι και σε αυτή την κρίσιμη μάχη τάσσονται, με το πλευρό των αφεντικών τους.
Με το ΝΑΙ που λένε για το δημοψήφισμα στοιχίζονται πίσω από τη Μέρκελ και το Σαμαρά, πίσω από τον ΣΕΒ και τους επιχειρηματίες,  που εκβιάζουν και τρομοκρατούν τις τελευταίες ημέρες τους εργαζόμενους για να υποκύψουν στις επιθυμίες του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
Πάρα την  εργοδοτική τρομοκρατία, τα «λοκ άουτ», την στάση πληρωμών, καμία παρέμβαση δεν έγινε από τη ΓΣΕΕ ενάντια στην τρομοκρατία των εργοδοτών! Απεναντίας ξεδιάντροπα συντάσσονται με αυτές τις δυνάμεις  που με τα μνημόνια, διαλύσαν τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.
Δεν αρκεί η καταδίκη της προδοτικής ηγεσίας της ΓΣΕΕ. Είναι καθήκον του εργατικού κινήματος, των σωματείων και των συνδικάτων άμεσα να συνεδριάσουν και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Οι στιγμές απαιτούν μια εργατική ταξική αντεπίθεση. Άμεσα ΤΩΡΑ πρέπει να συνεδριάσει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου  Ιωαννίνων.  
Ιωάννινα 2/7/15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ 
Μέλος της διοίκησης του Εργατικού κέντρου Ιωαννίνων  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]