Η Ανδρομάχη Ξένου, ετοιμάζει το πρώτο της Digital Single (Starplanet Records/ Διανομή Minos EMI)

Η Ανδρομάχη Ξένου, μετά απο επίμονη αναζήτηση επέλεξε το πρώτο της digital single και βρίσκεται στο studio με την δημιουργική της ομάδα και ηχογραφεί το πρώτο της τραγούδι, το οποίο προβλέπεται να γίνει το φετινό summer hit  και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την δισκογραφική εταιρεία Starplanet Records με διανομή Minos EMI.

Την μουσική υπογράφουν ο Διονύσης Σταματόπουλος και ο Μιχάλης Παπαθανασίου (μέλος των Goin' Through). Τον στίχο ο Λεωνίδας Σώζος και η Ανδρομάχη Ξένου. Την ενορχήστρωση ο Διονύσης Σταματόπουλος. Την μίξη και το mastering ο Μιχάλης Παπαθανασίου (Prism Studio). Executive producer ο Παύλος Χριστοδούλου.

Η Ανδρομάχη Ξένου, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου και ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της… ευαισθησία, τελειομανία, πείσμα και φιλοδοξία. 
Από μικρή της άρεσε η μουσική, το τραγούδι και ο χορός.Από την ηλικία των 12 ετών, δάνειζε την φωνή  της, για ραδιοφωνικά spots.Εχει κάνει μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού και θεωρίας της μουσικής έχοντας συμπληρώσει ήδη 5 χρόνια σπουδών και παρακολούθησε σεμινάρια χορού και παραδοσιακού τραγουδιού.

Καθηγητές της, ο γνωστός πιανίστας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Νικόπουλος και η πιανίστα του Εθνικού κα Ρούλα Βανδώρου. Εχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές, όπως στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε αφιέρωμα στον Χατζηδάκι και Θεοδωράκη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Γαλαξίας”, στο 1.000 και 2 νύχτες κλπ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κερδίζοντας ολοένα το φιλόμουσο κοινό, τόσο με την ερμηνεία της όσο και την εξωτερική της εμφάνιση. 

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής σχολής “Ιάσμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου με καθηγητές την Κάτια Δανδουλάκη και την Μαρία Σολωμού.Παράλληλα έχει κάνει σπουδές πάνω στο marketing, στο σχέδιο μόδας και την ενδυματολογία.  Εχει ασχοληθεί και με το modeling, αποσπώντας πολλές διακρίσεις και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές παραγωγές και φωτογραφήσεις. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική, την συγγραφή στίχων και με φιλοζωικές δραστηριότητες.

Tο moto της είναι "Create your own destiny" το οποίο την κάνει να είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της και στις επιλογές της.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, για την Ανδρομάχη Ξένου από την σελίδα της στο Facebook : https://www.facebook.com/andromachi.xenou.official

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]