(ΚΟΣΜΟΣ)Νεαρός σύρθηκε επί τρία χιλιόμετρα από το τραμ- Έχασε τα δύο πόδια και το χέρι του!

Κάτω από το τραμ για πάνω από 3 χιλιόμετρα σερνόταν ένας νεαρός, και ενώ οι επιβάτες άκουγαν τις φωνές του, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού προέρχονται! Ο 20χρονος Ζαν Νόρμαν έχασε και τα δύο πόδια, καθώς και το ένα του χέρι, καθώς σερνόταν επί σχεδόν 10 λεπτά!

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη στην πόλη Ντόρτμουντ της Γερμανίας και καθ’ όλη τη διάρκεια ο νεαρός ούρλιαζε από τους αφόρητους πόνους. Το τραμ πέρασε από έξι διαφορετικούς σταθμούς, μέχρι που κάποιος επιβάτης, ακούγοντας τις κραυγές απελπισίας, τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης. 

Ο 20χρονος ανασύρθηκε αναίσθητος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. «Ήταν ένα τρομερό θέαμα. Ο καημένος άντρας υπέστη ένα μαρτύριο και βγήκε ζωντανός από τον εφιάλτη. Ήταν συγκλονιστικό», δήλωσε άνθρωπος από το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι ο παγιδευμένος άντρας δεν ήταν ευδιάκριτος στο σκοτάδι, γεγονός που προσμέτρησε στην καθυστέρηση της διάσωσής του. 
πηγη star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]