ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Χαλάει ο καιρός απο αύριο

Το Greek-Weather.Org προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα το ερχόμενο 24ωρο και κυρίως μέσα στη Πέμπτη και τη Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός τη Πέμπτη θα επιδεινωθεί στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική αλλά και κεντρική Μακεδονία, με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις. Δεν αποκλείονται και πλημμύρες. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από κεραυνούς, θυελλώδεις νοτιάδες αλλά και χαλάζι.

Την Παρασκευή, το Greek-Weather.Org, επισημαίνει πως ο καιρός θα επιδεινωθεί με καταιγίδες και ισχυρές βροχές σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Πυκνά χιόνια θα πέσουν στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Σφοδρές θα είναι οι καταιγίδες στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο αλλά και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τα χιόνια ενδεχομένως να αποκλείσουν περιοχές της βόρειας χώρας σε υψόμετρο άνω των 800-900 μέτρων, ενώ θα χιονίσει μέσα και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα στραφούν από βόρειες διευθύνσεις και θα ρίξουν αισθητότατα τη θερμοκρασία από βορρά προς νότο σε όλη την Ελλάδα.
 greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]