ΕΑΕΕ: Με αυξητική τάση οι ασφαλίσεις ζωής τον Ιανουάριο του 2015

Μειωμένη κατά 5,4% εμφανίζεται η παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο του 2015 έναντι του 2014, σύμφωνα με έρευνα της ΕΑΕΕ. Ειδικότερα, στις ασφαλίσεις Ζωής παρουσιάστηκε αύξηση κατά 14,6%. Στιςασφαλίσεις κατά ζημιών η παραγωγή σημείωσε μείωση 18% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Σε ότι αφορά τα unit link, κατέγραψαν άνοδο της τάξης του 8,3%.

Στην έρευνα ανταποκρίθηκαν 58 ασφαλιστικές επιχειρήσεις-μέλη οι οποίες συγκέντρωναν το 91,9% τηςπαραγωγής ασφαλίστρων στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών και το 97,8% των ασφαλίσεων Ζωής σύμφωνα με τα στοιχεία του έτους 2013. Από τις ανωτέρω επιχειρήσεις, οι 21 δραστηριοποιήθηκαν στις ασφαλίσεις Ζωής και 48 στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά (κατόπιν προσαρμογής των δεδομένων του προηγούμενου χρονικού διαστήματος με νεώτερες απαντήσεις), από τη σύγκριση των δηλώσεων παραγωγής ασφαλίστρων του μηνόςΙανουαρίου 2015 των ανωτέρω 58 επιχειρήσεων με τις αντίστοιχες της ίδιας περιόδου για το 2014 των ιδίων επιχειρήσεων, προκύπτουν τα παρακάτω:
Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου 2015
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την έρευνα της ΕΑΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]