ΙΩΑΝΝΙΝΑ:«Κάτι από τη νύχτα»: ένα μοναδικό πολυθέαμα για μια βραδυά στο «Καμπέρειο»

 «Κάτι από τη νύχτα»: ένα μοναδικό πολυθέαμα για μια βραδυά στο «Καμπέρειο»  

Ένα μοναδικό πολυθέαμα ολοκληρώνει το πρόγραμμα παραστάσεων «Παραστατικές δραστηριότητες χειμερινής περιόδου 2014-15» που οργάνωσε και παρουσιάζει το φετινό χειμώνα το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο θέατρο «Καμπέρειο». Θέατρο, μουσική, χορός, βίντεο, συμμετοχή του κοινού, συνθέτουν την εναλλακτική μουσικο-θεατρική παράσταση - πρόταση «Κάτι απ΄ τη νύχτα...» του θεατρικού οργανισμού Altera pars. Θέατρο, μουσική και τραγούδια σε μια  αναπόληση γνωστών και κυρίως αγαπημένων στιγμών από τον ελληνικό κινηματογράφο. Στιγμές που θυμούνται οι παλιότεροι και μαθαίνουν οι νεότεροι.  Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, για να ξαναζωντανέψουμε παρέα, ηθοποιούς και δημιουργούς που αγαπήσαμε... θαυμάσαμε... λατρέψαμε... Ένα ταξίδι σε μια  άλλη εποχή όπου το  χαμόγελο ήταν αβίαστο και «…η ψυχή βαθιά….». Γιατί η ζωή «…δεν είναι μόνο ρεαλισμός, είναι μαγεία…». Είναι η τελευταία θεατρική παραγωγή των παραστατικών δραστηριοτήτων του ηπειρωτικού Θεάτρου τον φετινό χειμώνα. Ενός χειμώνα που μας αφήνει και την τελευταία ημέρα του, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, η Μίνα Χειμώνα και ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης παρέα με το κοινό και τον πιανίστα Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο θα συνθέσουν μια μοναδική βραδυά που αναδύεται μέσα από το θέατρο, τις μνήμες, τους ήχους.

Συντελεστές της μουσικο – θεατρικής παραγωγής είναι: 
Ερμηνεία: Μίνα Χειμώνα, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, 
Πιάνο παίζει ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος. 
Κινησιολογία: Ελβίρα Μπαρτζώκα, 
Επιμέλεια φωτισμού: Μ. Χειμώνα / Γιώργος Σουσάμογλου, 
Επιμέλεια σκηνικού χώρου: Μ. Χειμώνα / Ειρήνη Μαντινάου. 
Θέατρο «Καμπέρειο» 
Σάββατο 28/2, ώρα 9.00’ μ.μ. 
Διάρκεια παράστασης: 90’ (με διάλειμμα) 
Γενική είσοδος: 10 €. Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του Θεάτρου, Αρχοντικό Πυρσινέλλα, ώρες 9:00’-14.00’ έως την Παρασκευή, στο ταμείο του θεάτρου «Καμπέρειο» Παρασκευή ώρες 19:00-21:00’ και Σάββατο ώρες 11:00’-13:00’ και 19:00-21:00’, καθώς και στο κατάστημα «Ίρις» (Γρηγορίου Σακκά 20). 
Χορηγός επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων. 







«Κυριακές με παραμύθια» και σεμινάρια «Θεατρικής Αγωγής»

Πρεμιέρα του εαρινού κύκλου «Κυριακές με παραμύθια» που παρουσιάζει από την εφετινή χρονιά το ηπειρωτικό Θέατρο. Η αφήγηση πραγματοποιείται με τους ακόλουθους συντελεστές: 
Κυριακές με παραμύθια
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ 
«Περπατώ, περπατώ μες στο όνειρο όταν το παραμύθι είναι εδώ!»
Παράσταση αφήγησης λαϊκών παραμυθιών του κόσμου
για μικρά και μεγάλα παιδιά όλου του κόσμου
Αφήγηση: Δώρα Τάτση
Μουσική και τραγούδια: Αντώνης Καρασταμάτης
Κυριακή 1 Μαρτίου, ώρα 12 το μεσημέρι
Θέατρο «Καμπέρειο»
Γενική Είσοδος: 5 ευρώ
Ποιός να ΄ναι άραγε ο πιο δυνατός του κόσμου, ένας μικρόσωμος τετραπέρατος ή ένας δράκοντας; Ένα κόκκινο μαντήλι φτάνει για να γεφυρώσει μιαν αγάπη; Γεννάει η δύναμη κι η εξουσία ήλιους, φεγγάρια κι αυγερινούς ή η ψυχή γεννάει τη δύναμη της αγάπης που συγχωρεί; Όλα αυτά κι άλλα πολλά σε ένα όνειρο-παραμύθι που ξέρει να μην απελπίζεται, αλλά γεννάει καινούργια όνειρα-δώρα για όλους!!!!!

Το Σάββατο το πρωί συνεχίζονται στο θέατρο «Καμπέρειο» τα σεμινάρια «Θεατρικής Αγωγής» με τον τρίτο κύκλο και τη Δευτέρα το απόγευμα στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα θα πραγματοποιηθεί ο 4ος κύκλος τους. Τα σεμινάρια ολοκληρώνονται στο τέλος Μαρτίου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]