(ΗΠΕΙΡΟΣ)Πληθώρα εκδηλώσεων στην Πρέβεζα ενοψει Χριστουγέννων!

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας:
Bazaar από το Ιατρείο Κοινωνικής αλληλεγγύης για την αγορά εμβολίων για παιδιά.
Με προτεραιότητά του την αγορά εμβολίων για τα μικρά παιδιά, το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητα αντικείμενα  το Σάββατο και την Κυριακή στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.  Το Bazaar  θα είναι ανοικτό από στις 9.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Παραδοσιακά κάλαντα και   θεατρική παράσταση από το Μουσικό σχολείο. 
Παραδοσιακά κάλαντα και τη  θεατρική παράσταση της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» του Κ.Ντίκενς περιλαμβάνει η  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού σχολείου Πρέβεζας που θα γίνει σήμερα  Παρασκευή και ώρα 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης.Το πρώτο μέρος θα ξεκινήσει με τα κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς  από την χορωδία του σχολείου πλαισιωμένη μα παραδοσιακή ορχήστρα . Η ομιλία για το Δωδεκαήμερο και τα Κάλαντα καθώς και η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τον Γιάννη Ρουκούδη. Θα ακολουθήσει η Θεατρική Παράσταση ''Χριστουγεννιάτικη Ιστορία''. 

Αφιερωμένη στον Αναστάσιο Θεοφάνη η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού  Ωδείου Πρέβεζας«Σπύρος Δήμας»
Αφιερωμένη στη μνήμη του Αναστασίου Θεοφάνη είναι η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» που θα δοθεί την  Κυριακή στις 11:30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας. Στην συναυλία οι μαθητές του δημοτικού ωδείου θα παρουσιάσουν ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, με έργα μεγάλων συνθετών, κλασικής μουσικής αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 

Εκδήλωση του Ωδείου Πολυρυθμία την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το Ωδείο Πολυρυθμίατην Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.Θα παρουσιασθούν οι μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας καθώς επίσης και οι σπουδαστές της Προκαταρκτικής όλων των οργάνων. Την εκδήλωση θα κλείσει η Ορχήστρα Νέων του Ωδείου με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές για τον καινούργιο Χρόνο.

Απίστευτη βραδιά, υπόσχεται το Κομιτάτο το Σάββατο  20 Δεκεμβρίου.
Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, στα πλαίσια των επετειακών του εκδηλώσεων, επιστρέφει στον τόπο του… ευτυχήματος και της πραγματικής διασκέδασης και  διοργανώνει τη «2η Disco Night» το  Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο «BAR NO NAME» στην Πρέβεζα  με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9.30 το βράδι. Μέσα στο κλίμα των εορτών που είναι προ των πυλών και  με μελωδίες  της δεκαετίας του 80,  από διάφορα μουσικά είδη, pop, Disco, Rock en Roll, Reggae, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, υπόσχεται μια απίστευτη βραδιά.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Καραμάνειο νηπιαγωγείο.
Τα μεγάλα νήπια του Καραμάνειου νηπιαγωγείου Πρέβεζας, μας καλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις  6.30 το απόγευμα. Θα παρουσιάσουν κάλαντα δωδεκαήμερου και μια απίθανη μουσικοθεατρική παράσταση "Η αγέλαστη πολιτεία και οι Καλικάντζαροι". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]