(ΗΠΕΙΡΟΣ)Σήμερα ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πρέβεζα!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πύλες του σήμερα  Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου-
"Ας είμαστε όλοι εκεί, ενώνοντας τις θετικές μας σκέψεις, την αγάπη μας τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας ότι αυτά τα Χριστούγεννα τα όνειρά μας μπορεί να βγουν αληθινά..."

Τις πύλες του για τα παιδιά και για όλους όσοι αισθάνονται παιδιά, θα ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 μ.μ.
Την όμορφη βραδιά θα πλαισιώσουν με την ευγενική παρουσία τους
•Η Χορωδία Ηχοχρώματα
•Το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών του Αγίου Θωμά
•Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας με την διευθύντρια Σοφία Μπαρκαγιάννη
•Το 7ο Νηπιαγωγείο με την διευθύντρια Αγγελική Μάρκου
•Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος ΅Κλεοπάτρα΅υπό τη διεύθυνση της Βάσως Ζαντραβέλλη
•Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου με πρόγραμμα Ζούμπα
Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν κλόουν, ξυλοπόδαροι αλλά και ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης που θα μοιράσει δώρα και ευχές στα παιδιά.
Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς οι εκπλήξεις καθημερινά θα διαδέχονται η μία την άλλη.Παιχνίδια, τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, παραμύθια κι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους θα γίνονται καθημερινά και έως τις 6 Ιανουαρίου πραγματικότητα, δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ΅βρουν΅ και πάλι το κέφι και το χαμόγελό τους.
Στο Ζαχαρόσπιτο τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αλλά και να παρασκευάσουν χριστουγεννιάτικα γλυκά, ενώ θα μπορούν να λάβουν μέρος σε πολλές άλλες δράσεις που εθελοντές θα πραγματοποιούν με αγάπη και ζεστασιά.
Ξεχωριστή θέση και στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό κατέχει και φέτος το Σπιτάκι της Αγάπης στο οποίο το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Πρέβεζας συγκεντρώνει ρούχα , φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται περισσότερο από όσο νομίζουμε..
Σήμερα  ας είμαστε όλοι εκεί, ενώνοντας τις θετικές μας σκέψεις, την αγάπη μας τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας ότι αυτά τα Χριστούγεννα τα όνειρά μας μπορεί να βγουν αληθινά...
Μαζί μας φέτος θα είναι το Ζαχαροπλαστείο Διεθνές και ο Φούρνος του Ντόναλντ με γιορτινές γεύσεις και ξεχωριστές λιχουδιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]