ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ εταιρεία αυτοκινήτων ανακαλεί 8.265 οχήματα

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων...
Toyota, μοντέλα Yaris Diesel, Auris Diesel, Corolla Diesel και iQ Diesel εκτελεί η εταιρεία Toyota Ελλάς ABEE.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο προληπτικός έλεγχος αφορά 8265 οχήματα, παραγωγής από 27 Απριλίου 2008 έως 20 Νοεμβρίου 2014, στα οποία λόγω ανεπαρκούς ροής αέρα στο σύστημα εισαγωγής υπό ορισμένες συνθήκες, είναι πιθανό λάδι προερχόμενο από την τσιμούχα του υπερσυμπιεστή και/ή από το σύστημα ανακύκλωσης των αναθυμιάσεων του κάρτερ (positive Crankcase Ventilation, PCV) να συσσωρευτεί στον εναλλάκτη θερμότητας (intercooler).

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης, το συσσωρευμένο λάδι είναι πιθανό να εισέλθει στο θάλαμο καύσης προκαλώντας ανώμαλη καύση ή/και υδραυλική συμπίεση. Η υπερβολική δύναμη που θα ασκηθεί στο πιστόνι και στην μπιέλα σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προκαλέσει μηχανική ζημία και να αυξήσει τον κίνδυνο ανάφλεξης στο χώρο του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
πηγη tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]