5χρονος μεταμφιέζεται σε σούπερ ήρωα για να νικήσει τον καρκίνο

Όταν τα περισσότερα παιδιά μεταμφιέζονται στον αγαπημένο τους σούπερ ήρωα το κάνουν συνήθως για να παίξουν παιχνίδια φαντασίας με τους φίλους τους στον κήπο τους σπιτιού τους.
Για τον 5χρονο Harley Renshaw όμως η μεταμφίεση γίνεται προκειμένου να δείξει γενναιότητα κατά την διάρκεια που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες αφού πάσχει από μία επιθετική μορφή καρκίνου.
Ο μικρός Harley έμαθε από νωρίς να παλεύει για την ίδια του ζωή αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στα νεφρά, στους πνεύμονες και στα οστά λίγο μετά αφότου ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο.
«Όταν λάβαμε την διάγνωση του γιου μας πάθαμε σοκ. Όλος ο κόσμος μας κατέρρευσε, τρομοκρατηθήκαμε», λέει η μητέρα του μικρού ήρωα.
hero1
Ο 5χρονος έχει υποβληθεί σε 14 χημειοθεραπείες τους τελευταίους τρεις μήνες και σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τα νεφρά του.
Κάθε φορά που κάνει εισαγωγή στο «Christie Hospital», στο Manchester, φοράει μία ειδική μάσκα η οποία είναι πανομοιότυπη με αυτή που φοράει το αγαπημένο του χελωνονιντζάκι, ώστε να τον βοηθήσει να φανεί γενναίος κατά την διάρκεια της επίπονης διαδικασίας.
Η 23χρονη μητέρα του Stacey Parker και ο 25χρονος πατέρας του Oliver Renshaw, είπαν πως ο μικρός Harley τα πηγαίνει περίφημα κατά την διάρκεια της θεραπείας.
«Ούτε μία φορά δεν παραπονέθηκε καθώς πηγαίναμε για χημειοθεραπεία. Έχει μία μεγάλη ουλή στην κοιλιά του την οποία αποκαλεί «πειρατική ουλή». Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τον γιο μας», τόνισε η μητέρα του 5χρονου που αντιμετωπίζει με γενναιότητα την ασθένειά του.
Η οικογένειά ανακάλυψε πως ο 5χρονος πάσχει από καρκίνο όταν η μητέρα του τον πήγε στο νοσοκομείο καθώς ο μικρός παραπονιόταν για έναν πόνο στο στομάχι του.
Εκεί διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, μία σπάνια και επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου και έπειτα διακομίστηκε στο Royal Manchester Children’s Hospital προκειμένου να υποβληθεί σε μία πρωτοποριακή μορφή θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]