ΑΔΕΔΥ:Τετάρτη, 17 ∆εκεµβρίου 2014 και ώρα 1µ.µ.συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθµώνος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης.

Το τελευταίο διάστηµα η Κυβέρνηση επισπεύδει τις διαδικασίες που οδηγούν σε απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων µας που βρίσκονται µέχρι τώρα σε καθεστώςδιαθεσιµότητας.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.∆.Ε.∆.Υ., ιεραρχώντας το στόχο ακύρωσης τωναπολύσεων και αποτροπής νέων απολύσεων ως προτεραιότητα για το ∆ηµοσιοϋπαλληλικό κίνηµα, αποφάσισε να κηρύξει τη 17η ∆εκεµβρίου 2014 ηµέρα Πανελλαδικής ∆ράσης για την υπεράσπιση των απολυµένων συναδέλφων µας καθώς και των δοµών και υπηρεσιών του ∆ηµοσίου που συρρικνώθηκαν ή καταργήθηκαν.
Την Τετάρτη, 17 ∆εκεµβρίου 2014 και ώρα 1µ.µ., πραγµατοποιούµε συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθµώνος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης. Για να καταστεί δυνατή η συµµετοχή των συναδέλφων κηρύσσουµε Παναττική Στάση Εργασίας από τις 12 το µεσηµέρι µέχρι και τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των
υπηρεσιών.
Καλούµε τα Νοµαρχιακά Τµήµατα της Α.∆.Ε.∆.Υ. αυτή την ηµέρα να προγραµµατίσουν συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, διαβήµατα διαµαρτυρίας κλπ. για να αναδείξουν το κορυφαίο για το δηµοσιοϋπαλληλικό κόσµο θέµα των απολύσεων.
Η Ε.Ε. της Α.∆.Ε.∆.Υ. κηρύσσει, παράλληλα, Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 17 ∆εκεµβρίου 2014 για τους υπαλλήλους των Νοµών στους οποίους θα πραγµατοποιηθούν δράσεις κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου τους.
Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια την Τετάρτη, 17 ∆εκεµβρίου 2014 για να διεκδικήσουµε:
• Την αποτροπή των απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των
απολυµένων ∆ηµοσίων Υπαλλήλων.
• Την κατάργηση του νόµου της διαθεσιµότητας
• Τη µόνιµη και σταθερή εργασία για όλους µε πλήρη εργασιακά και
ασφαλιστικά δικαιώµατα.
• Την επαναλειτουργία όλων των δοµών και υπηρεσιών που καταργήθηκαν.
 Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.∆.Ε.∆.Υ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]