ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η εκλογή προέδρου και οι μυστικές υπηρεσίες
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΕχει η δεν έχει καταλήξει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρόσωπο του υποψηφίου Προεδρου της Δημοκρατίας; Ο ίδιος εκμυστηρεύεται σε συνομιλητές του πως » δεν εχει αποφασίσει ακόμα για Πρόεδρο » αλλά μάλλον δεν τον πιστεύει κανείς.Και καλά κάνει που δεν ανοίγει τα χαρτιά του -θα πούν κάποιοι.
Βέβαια, παραδέχεται πως εχει ¨σκανάρει» τρία-τέσσερα πρόσωπα ενω δεν αποκλείει ο οποιοσδήποτε καχύποπτος συνομιλητής του πως μπορεί να εχει καταλήξει στον αδιαμφισβήτητο που θα «του φέρει τους 180″ κι αυτός δεν είναι αλλος απο τον Κώστα Καραμανλή!!!
«Εαν θέλει να φέρει στο μαντρί τους 180 μόνον με τον Καραμανλή μπορεί να το καταφέρει….»ελεγαν χθές στο περιστύλιο της Βουλής πρόσωπα πο υέχουν αποψη για το θέμα.
Βέβαια, υπο το βάρος της συνεχούς πίεσης της τρόικας, ολα τα παραπάνω είναι σενάρια για το επόμενο διάστημα καθώς οι τροικανοί φέρνουν σε αμηχανία τα κυβερνητικά στελέχη και ακυρώνουν τις παρεμβάσεις των δυο κομμάτων που βρίσκονται στην εξουσία.
Βέβαια, ο αντίλογος μιλά για
1) αδυναμία εμπλουτισμού των ομάδων διαπραγμάτευσης με αποτελεσματικές φωνές η με δυναμικές προσωπικότητες και για
2) ηχηρή απουσία προσωπικοτήτων που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν αυτές τις διαπραγματευτικές ομάδες, π.χ η περίπτωση του Νομπελίστα Οικονομίας Χρ. Πισσαρίδη που θα ήταν ακλόνητη επιχειρηματολογία σε ανιστόρητες αφέλειες των δανειστών μας.
Παράλληλα, παρατηρείται μικρή βελτίωση στην πρόοδο των πληροφοριών που διαθέτει η κυβέρνηση για τα πρόσωπα-κλειδιά τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και του «τεχνικού επιτελείου» της τρόικας , εχοντας ετσι μια «τράπεζα πληροφοριών» γι αυτούς που εισηγούνται και διαμορφώνουν κλίμα και στέλνουν αυςτηρές εκθέσεις στους προισταμένους τους …..Μόνον την περίπτωση της Ρουμάνας Ραντουλέσκου είχαν βάλει στο στόχαστρο οι μυστικές υπηρεσίες αναζητώντας ιχνη απ το παρελθόν -την εποχή της δικτατορίας Τσαουσέσκου- τότε που η συγκεκριμμένη τροικανή είχε σχέσεις με το καθεστώς…..
Κάποιες λεπτομέρειες-σοκ αναγκασαν τη «σιδηρά κυρία » ( που είχε εισηγηθεί τις 350.000 απολύσεις) να …μετοικήσει στην Κύπρο , οπου ενημερώθηκε ο Ν.Αναστασιάδης και φρόντισε έξυπνα οχι για την απομάκρυνσή της αλλά για ….τον διακριτικό ελεγχο , τις ιςςοροπίες και τα «ανταλλάγματα» φροντίζοντας να μάθει κι η ιδια ο,τι ήξερε η Κυπριακή πλευρά, εχοντας ανοιχτό το φάκελλο που την αφορά!!
ΠΗΓΗ hellasforce.com
Labels:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.