Πάει στον δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ για να δώσει διευκρινήσεις για το γήπεδο

Είναι φανερό εδώ και καιρό, πως η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να ανεβάσει τους τόνους στο θέμα του γηπέδου. Μολονότι γίνεται σαφές σε κάθε αναφορά, πως ο Δήμος και συγκεκριμένη μερίδα κατοίκων είναι ξεκάθαρα αρνητικοί απέναντι στο γήπεδο, η Ενωση συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία της. Αναμένει την έγκριση της οικοδομικής άδειας από το ΥΠΕΚΑ και ενδιάμεσα προσπαθεί να δώσει όσα ζητά (και πολλά περισσότερα) ο δήμος.

Για τον λόγο αυτό, ήδη από την ΑΕΚ επικοινώνησαν με τον δήμο και ζήτησαν να υπάρξει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα. Να μεταβούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου οι μηχανικοί της Ενωσης και να παρέχουν κάθε διευκρίνιση για οποιοδήποτε ζήτημα υπάρχει. Να τελειώσουν και την εκκρεμότητα με την υψομετρική μελέτη, αλλά κυρίως να δείξουν πως δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στην υπόθεση.

Ηδη, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν πως η ΑΕΚ έχει στα χέρια της την περιβαλλαντική μελέτη, τη μελέτη για το κυκλοφοριακό και όσα μπορεί να χρειάζονται για να υπάρξει συνεννόηση. Προκειμένου μάλιστα να μην τα υποβάλουν απλά, αλλά να δώσουν και διευκρινίσεις, ζήτησαν να μεταβεί αντιπροσωπεία στον δήμο την επόμενη εβδομάδα για να προχωρήσει το θέμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
 enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]