Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών:Σύσκεψη για τα σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης

                             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών καλεί σε σύσκεψη  τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων, τους αντιπροσώπους της Ένωσης, τα 15μελή και 5μελή   μαθητών, τους Συλλόγους διδασκόντων των σχολείων,  τους γονείς μαθητών   Ειδικής
Αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το συντονισμό και την κλιμάκωση της δράσης για τα σοβαρά προβλήματα της Εκπαίδευσης.
Θέματα της σύσκεψης:
Τα σοβαρά προβλήματα στην  λειτουργία των σχολείων. (Κτιριακά προβλήματα, υποχρηματοδότηση, ελλείψεις υποδομών, ελλείψεις  εκπαιδευτικού προσωπικού, μεταφορές, ποινικοποίηση των αγώνων του μαθητικού κινήματος).
Ενημέρωση για τις εκλογικές διαδικασίες για νέα Δ.Σ  Συλλόγων Γονέων και για αντιπροσώπους στην Ένωση.

Η σύσκεψη θα γίνει την Κυριακή  16/11/14  και ώρα 18:30 στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Ηπείρου στη στοά Σάρκα (2ος Όροφος).
Για μας η ποιότητα της εκπαίδευσης με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, η πρόσβαση σ΄αυτή για όλα τα παιδιά με ίσους όρους και προϋποθέσεις, είναι δικαίωμα όλων των παιδιών και  υποχρέωση του κράτους. Στη βάση αυτή, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίος  ο συντονισμός της δράσης μας για τη διεκδίκηση της σύγχρονης  ΔΗΜΟΣΙΑΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  που αξίζει στα παιδιά μας. 
Καμία ανοχή κανένας εφησυχασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]