Tέλος τα "βάσανα"για τον Phoenix Θεαματική η ανάρρωσή του !

ι
Σύμφωνα με  σχετική ανάρτηση στο facebook του Φιλοζωικού Σωματείου Αρτας ο Phoenix που επιχείρησαν να κάψουν οι ανήλικοι Ρομά σε καταυλισμό στην Αρτα ,έβαλε "φωτιά"στις κακές στιγμές που έζησε και τα καταφέρνει πλέον  περίφημα  ,μέσα στη ζεστή αγκαλιά της Κατερίνας Τσέρτου και στο νέο του πια σπίτι στη συμπρωτεύουσα!
Να σημειωθεί πως το 50% του κορμιού του ήταν γεμάτο απο εγκαύματα τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει με την κατάλληλη κτηνιατρική φροντίδα και φαρμακευτική αγωγή ,την οποία θα συνεχίσει να λαμβάνει για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται


Συγκεκριμένα οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου έγραψαν εχθές στο fecebook:
"Σήμερα επιστρέψαμε απο την Θεσσαλονίκη όπου πήγαμε για να δούμε τον Phoenix και να να συναντηθούμε με την κ.Τσερτου και να ολοκληρώσουμε το τυπικό μέρος της υιοθεσίας του. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε την θεαματική βελτίωση του Phoenix!Ηταν πολυ ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να δείχνει την χαρά του.Χαιρομαστε παρά πολυ που η δοκιμασία του φτάνει στο τέλος της και ευχόμαστε σε αυτόν και την νέα του οικογένεια ,την Κατερίνα ,η οποία ήταν πλάι του απο την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του στην Θεσσαλονίκη, να έχουν μονο ευτυχισμένες στιγμες. Επιπλεον να τονίσουμε ξανά ότι η ιδια κάλυψε απόλυτα ολα τα έξοδα της νοσηλείας του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]