ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ-ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Γιατί δεν πρέπει να τρυπάμε το κρέας με το πηρούνι;

Όταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα συνήθως το τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν έχει ψηθεί. Λάθος! Γιατί;Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.
neadiatrofis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]