Ποια τροφή «σκοτώνει» την καλή χοληστερόλη και προκαλεί καρδιοπάθειες !

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γουόρικ στην Αγγλία διαπίστωσαν ότι ένα συστατικό που καταναλώνουμε καθημερινά μετατρέπει την «καλή» χοληστερόλη (HDL) σε «κακή» (LDL), με αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά ο κίνδυνος καρδιαγγειακών επιπλοκών.
δείτε το εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]