(ΗΠΕΙΡΟΣ)Φεστιβάλ Προσήλιο..Κάθε χρόνο και καλύτερα!(φωτο)
Κάθε χρόνο και καλύτερα!
Μια γεμάτη και όμορφη βραδιά επεφύλασσε ο Σύλλογος Προσηλιωτών σε όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν στη παραδοσιακή πλατεία του χωριού το Σάββατο βράδυ.
Σε μία άρτια διοργάνωση, ο Σύλλογος υποδέχθηκε το κοινό προσφέροντάς του «παπαδίτσες»! Άρωμα θερινού σινεμά στα Τζουμέρκα.
Το κινηματογραφικό πανί άργησε να φωτίσει μιας και το κοινό καθηλώθηκε από την ερμηνεία του Γιώργου Φλώρου σε μια παράσταση παντομίμας που ενθουσίασε το κοινό.
Η ηλικιακή διαφορά του κοινού που είχε τα πάντα (από 5 έως 85 ετών) δεν εμπόδισε τη πλατεία να γεμίσει γέλια από τους αυτοσχεδιασμούς του καλλιτέχνη.
Ομολογουμένως η παντομίμα έκλεψε τη παράσταση, παρόλα αυτά το κοινό παρακολούθησε μέχρι τις 12 το βράδυ και τις 6 ταινίες του φεστιβάλ, οι οποίες κατά κύριο λόγο προβλημάτισαν και ευαισθητοποίησαν
Η πλατεία πήρε μια άλλη ομορφιά που αποτύπωσε με το φακό του και ο φωτογράφος Βαγγέλης Φωτόπουλος σε μια υπέροχη σειρά φωτογραφιών από την εκδήλωση.
Και το ταξίδι συνεχίζεται…..
Ο Σύλλογος Προσηλιωτών θα περιμένει τους σινεφίλ στις 10 Αυγούστου στο Παλαιοχώρι και στις 13 Αυγούστου στο Γεφύρι της Πλάκας με επιπλέον ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.