(IONIA NΗΣΙΑ)Ακυβέρνητο σκάφος με 5 επιβαίνοντες ανοιχτά της Κέρκυρας

Ακυβέρνητο, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε βραδινές ώρες χθες, το Ι/Φ σκάφος «MASTRO TITTA» σημαίας Ιταλίας, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για παροχή συνδρομής στο «MASTRO TITTA» το οποίο είχε μείνει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης.
Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ. και εν συνεχεία το Ε/Ρ- Α/Ψ “ΝΑΝΤΙ DRED” Λ.Κ.6390 τα οποία εντόπισαν το Ι/Φ σκάφος με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Στη συνέχεια, συνοδεία του πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή του Ε/Π-Α/Κ “ΕΥΡΙΔΙΚΗ” Σ.Κ.560 το «MASTRO TITTA» με τη χρήση ιστίων κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα “Ημερόλια” Κέρκυρας.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε και θαλάσσια ρύπανση ενώ από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ «MASTRO TITTA» σημαίας Ιταλίας, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]