Έρευνα ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας: Αγορές και διαδίκτυο

Ραγδαία είναι ή ανάπτυξη του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα να κυριαρχεί όχι μόνο ως πρωτεύων μέσο ενημέρωσης αλλά και ως ανερχόμενα κυρίαρχο μέσο αγοράς. Η Ελλάδα, παρότι βρίσκεται εν καιρώ κρίσης δεν λείπει από ...
αυτήν την αγορά με τον τζίρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα να φτάνει τα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα ποσοστά ενδιαφέροντα καθώς ραγδαία ανοδική φαίνεται και ή τάση του αγοραστικού κοινού του διαδικτύου. Χαρακτηριστική είναι η αύξηση των πωλήσεων κατά 50% τα τελευταία χρόνια, αφού το διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό λογικές τιμές και ενδιαφέροντα προϊόντα που δεν θα έβρισκαν στην τοπική αγορά. Δεν προσφέρει ευκαιρίες όμως μόνο σε καταναλωτές καθώς αρκετοί νέοι Έλληνες βρίσκουν αυτήν την νέα αγορά ως ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με θετικό πρόσημο, αφού μπορούν να προβάλλουν την επιχείρηση τους και τα τοπικά τους προϊόντα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν φοιτητές του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Δυτικής Ελλάδας του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης θέλοντας να κάνουν έναν απολογισμό για το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές αγορές, ζητούν απο τους καταναλωτές μέσω ενός ερωτηματολογίου να καταθέσουν την αποψή τους απαντώντας στο τι έχει αλλάξει. Δεν χρειάζεται να δώσετε κάποιο όνομα ή διεύθυνση, καθώς το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Επίσης, δεν υπάρχει λάθος ή σωστό. Η έρευνα είναι αρκετά σύντομη και δεν θα σας πάρει παραπάνω από 2-3 λεπτά, με την βοήθεια σας να θεωρείται όμως αρκετά σημαντική. Η συγκεκριμένη έρευνα γίνεται στο πλαίσιο πτυχιακής εργασίας με θέμα την αποτύπωση του Έλληνα καταναλωτή στο διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές αγορές. Συντάκτες της, οι φοιτητές Τζάρος Χρήστος και Ευρυδίκη Καρατζινά του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing) στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Δυτικής Ελλάδας (Α.Τ.Ε.Ι).

LINK ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ:
https://docs.google.com/forms/d/1Rv1UROBKLHrbJT9Q5RLRx9h7dyTkc6XNlpuPY1VBK84/viewform


πηγη foitoitikizoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]