Σύλληψη του Ανδρέα Κουρή για χρέη προς το δημόσιο των Metropolis

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη για μη καταβολή χρεών ύψους μεγαλύτερου από 700.000 ευρώ που είχαν δημιουργηθεί από τα καταστήματα .Συνελήφθη εκ νέου χθες ο Ανδρέας Κουρής, γιος του εκδότη Μάκη Κουρή και πρώην ιδιοκτήτης των καταστημάτων Metropolis και διευθύνοντας σύμβουλος του MAD, για χρέη προς το Δημόσιο.

Αυτή τη φορά ο επιχειρηματίας συνελήφθη για μη καταβολή χρεών ύψους μεγαλύτερου από 700.000 ευρώ που είχαν δημιουργηθεί από τα καταστήματα Metropolis. Ο 39χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Χαλανδρίου και οδηγήθηκε αργά το απόγευμα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί ξανά πέρσι στις αρχές Απριλίου για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που αφορούσαν και πάλι την επιχείρηση Μetropolis και μετά την απολογία του σε ανακριτή που του επέβαλε την καταβολή εγγύησης 100.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος.

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας, που συχνά-πυκνά και ανεμπόδιστα διοργανώνει φιέστες και απονομές βραβείων, έχει αφήσει εδώ και δυόμισι χρόνια απλήρωτους και χωρίς αποζημιώσεις τους εργαζομένους που δούλευαν στα καταστήματά του, οφειλή που ξεπερνά τα 600.000 ευρώ.
Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]