Διακοπές στη… βίλα Ραγκούση με 2.000 ευρώ την ημέρα

Η οικονομική στενότητα λόγω… ανεργίας ανάγκασε τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση να νοικιάσει την πολυτελή του κατοικία στην Πάρο.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» εισπράττει 2.000 ευρώ την ημέρα από το ενοίκιο σε τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Αναγκάζομαι να το κάνω για βιοποριστικούς λόγους. Αυτή είναι η μόνιμη κατοικία μου και όχι το εξοχικό μου. Είναι το σπίτι στο οποίο ζει η οικογένειά μου και τώρα αναγκαζόμαστε να βγούμε γιατί υπάρχει ζήτημα βιοποριστικό. Εγώ δεν είμαι στο pay roll κάποιου επιχειρηματία. Είμαι άνεργος εδώ και δύο χρόνια και αν αντέξαμε μέχρι τώρα οικονομικά είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου. Εχουμε τρία παιδιά τα οποία βρίσκονται σε μια ηλικία που έχουν ανάγκη τα χρήματα» δηλώνει ο ίδιος ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Τι αναφέρει όμως το booking.com, στο οποίο υπάρχει «αγγελία» για την πολυτελή κατοικία; «Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, η Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων και προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο».
πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]