Χειμώνας από σήμερα το βράδυ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ και για τις επόμενες ημέρες, με βροχές, στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 4 με 6 βαθμούς σε ολόκληρη την Ήπειρο. Συγκεκριμένα, η ημέρα της Μ. Τρίτης θα αρχίσει με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και από το βράδυ θα αρχίσει να βρέχει. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα Γιάννενα τους 18 βαθμούς, στην Άρτα τους 19, στην Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα τους 18, στο Μέτσοβο τους 14, στην Κόνιτσα τους 16 και στην Πάργα τους 18. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες της Μ. Τετάρτης οι βροχές κατά τόπους θα είναι έντονες, ενώ θα χιονίσει σε ορεινές περιοχές των νομών ...
Ιωαννίνων και Άρτας. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα Γιάννενα από 6 έως 12 βαθμούς, στην Άρτα από 11 έως 14, στην Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα από 13 έως 15, στο Μέτσοβο από 2 έως 7, στην Κόνιτσα από 5 έως 8, και στην Πάργα από 12 έως 15 βαθμούς.
Την Μ. Πέμπτη από τις πρωινές ώρες και κατά διαστήματα έως το βράδυ θα βρέχει τοπικά στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου,  στα ορεινά τμήματα θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις, ενώ η  θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]