«Ήπειρος Ανατροπής»:Συναντήσεις με τις διοικήσεις του Εμπορικού και Βιοτεχνικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου στα Γιάννενα

 Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» συναντήθηκαν το πρωί της  Παρασκευής 25/4 με τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. 
   Η συζήτηση εστιάστηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες της περιοχής μας, αναφορικά με τις φορολογικές ρυθμίσεις-επιβαρύνσεις, τον μεγάλο αριθμό ανασφάλιστων επαγγελματιών συμπολιτών μας, την έλλειψη ρευστότητας και τη συνεχή συρρίκνωση της τοπικής αγοράς.
   Στη συνέχεια, ο κ. Τσίκαρης κι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, όπου συζητήθηκε ο θεσμικός ρόλος του οργάνου και η συμβολή του στην ανάπτυξη της περιοχής. 
   Ιδιαίτερα αναδείχθηκε το ζήτημα της πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και ο τρόπος που αξιολογήθηκαν τα στοιχεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τον ορισμό του τιμήματος αγοράς εις βάρος της πραγματικής αξίας της ΔΩΔΩΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]