Το γάλα μου το πίνω , επαναστάτης θα γίνω !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Καλά το ότι θα έφτιαχνε ένα νομοσχέδιο η κυβέρνηση με όλα τα 12 Ευαγγέλια της Τρόικας, χωρίς σχεδόν να το έχουν διαβάσει οι πιο πολλοί, δεν μας έκανε εντύπωση! Συμφέροντα, διαταγές, και κάθε είδους βολέματα όλα σε ένα νομοσχέδιο! 
Τα φάρμακα στα σουπερμάρκετ που έχουν πέσει οι πωλήσεις τους λόγω κρίσης, να τους δώσουμε κάτι που πουλιέται ακόμα, γάλατα φρεσκότατα απο την Ολλανδία, οι φούρνοι να γκρεμίσουν και τι μας νοιάζει εμάς, εμείς τρώμε Γαλλικές φρυγανιές!
 Όλα αυτά αναμενόμενα, μαζί και η ψήφιση τους! Ένα μόνο μου τη δίνει στο κεφάλι! Όλοι εκείνοι οι γελωτοποιοί βουλευτές, με πρώτον τον πατριώτη μου απο τα Γιάννενα τον Μιχάλη Κασσή που έλεγε εγώ δεν ψηφίζω τίποτε, και δεν πάει να πέσει η κυβέρνηση δεν με νοιάζει, με τέτοια νομοσχέδια που πάει και φέρνει! Μαζί και ο άλλος … Χατζηαβάτης, ο υπουργός Μάξιμος Χαρακοπουλος που έκανε το σόου του, ότι τάχα παραιτήθηκε γιατί διαφωνούσε με το νομοσχέδιο, αλλά συμφωνεί μαζί του και το ψηφίζει! 
 Όχι δεν θα αποκαλέσω ξανά ποτέ τους γαϊδάρους πολιτικούς! Γιατί τα καημένα τα ζωντανά έχουν πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και ηθική από όλους αυτούς! Γυμνοσάλιαγκες ..ίσως, χαμαιλέοντες μπορεί, γαϊδάρους ποτέ! Οι γάιδαροι μας εξυπηρετούν αγόγγυστα, και τους φορτώνουμε τα βάρη μας! Αυτοί, παρά τα όσα μας φορτώνουν κάθε μέρα, στήνουν κάθε τόσο και μια άθλια θεατρική παράσταση, και θέλουν να την καταπιούμε ότι τάχα δίνουν μάχη για το λαό τους! Ουστ από εδώ ύαινες! 
 Κατά τα άλλα , δεν νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλη δυσαρέσκεια από το λαό! Αν σκεφθείς ότι περισσότερος κόσμος θα ήταν μαζεμένος έξω απο τα φαρμακεία, παρά στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί, μοιραίο είναι να δείχνουμε σαν να συμφωνούμε με όλους αυτούς τους δυνάστες της ζωής και της χώρας μας, και με κάτι σαλτιμπάγκους σαν τον Άδωνη, που ήθελε και αυτός λέει μια μομφή σαν του Στουρναρα! 
Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλάκωσαν να μας δουλεύουν όλοι οι ανισόρροποι! Και να δεις ποιον διέγραψε ο Σαμαράς, είναι να κλαις και να γελάς μαζί! Τον Νικήτα Κακλαμάνη που φώναξε παρών στο νομοσχέδιο! Γιατί; Κόπηκε νομίζετε για τον Ελληνικό λαό και τις 200 σελίδες του νομοσχεδίου που θα μας κόψει τα ποδάρια; Απλά δεν πήρε το χρίσμα για επίσημος υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στην Αθήνα! Αλλιώς; και τις κάλτσες του Σαμαρά θα ψήφιζε! 
 Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ενδιαφέρονται όλοι αυτοί; Για την καρέκλα τους φυσικά και την πολιτική τους επιβίωση μόνο, και δεν πα να πεθαίνεις εσύ στο δρόμο! Όπως οι εκατό και πλέον συμπολίτες μας που πεθάνανε από τη γρίπη και είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη! Άντε πέστε στον ψυχάκια να πάει να πάρει το παράσημο από τη Τρόικα! εκατό συντάξεις γλύτωσε… 
Καλή επιβίωση συμπολίτες μου! καλή επιβίωση στο Αδωνιστάν!
 

Θόδωρος Γαλανοπουλος
Πηγή:kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]