ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Με κέρδη ενός εκατ. ευρώ ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας

Κέρδη που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ παρουσιάζει κατά το 2013 ο Πτηνοτροφικός Άρτας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Λεωνίδα Τσιαντή.
Σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται μάλιστα να το ξεπεράσει, κάτι που θα εγγραφεί στον ισολογισμό της 31ης Δεκεμβρίου 2013. «Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα τελευταία 15 χρόνια» δηλώνει ο κ. Τσιαντής και προσθέτει ότι το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας εξυγίανσης και αναδιοργάνωσης του Συνεταιρισμού, η οποία ξεκίνησε το 2012. Ο ίδιος εκτιμά ότι αυτό θα επιτρέψει και την επιτυχή ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, δηλαδή της εξυγίανσης.
Τα περί πωλήσεως του Πτηνοτροφικού... μύθος
Διέψευσε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τα όσα κυκλοφόρησαν μέσω διαδικτύου περί πώλησης του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας στην εταιρεία «Νιτσιάκος» ο πρόεδρός του Λεωνίδας Τσιαντής. Σε σχετική ανακοίνωση τύπου του Συνεταιρισμού αλλά και δηλώσεις του ίδιου, τονίζεται πως «όχι μόνο πρόταση, αλλά ούτε καν οποιαδήποτε συζήτηση υπάρχει με την παραπάνω εταιρία ή με οποιαδήποτε άλλη, σχετικά με πιθανή εξαγορά». Ο πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι η εταιρία ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και συγκεκριμένα το τμήμα Ζωοτροφών της τελευταίας, είναι ένας καλός συνεργάτης και τίποτα περισσότερο. Την «είδηση» διέψευσε από την πλευρά της και η εταιρεία «Νιτσιάκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]