Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για σήμερα Τετάρτη εξέδωσε η ΕΜΥ

Iσχυρές βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπονται στο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η μεταβολή θα σημειωθεί από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης και από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πιο αναλυτικά:

  • Για σήμερα Τετάρτη προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σταδιακά μέχρι το βράδυ στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στιςΚυκλάδες, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου.
  • Για αύριο Πέμπτη έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στα νησιά τουΑνατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με πολύ ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους. Πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν αρχικά στα δυτικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]