2-3-4 Νοεμβρίου τα Κοτόπουλα Άρτας στο MeatDays

 
Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας συμμετέχει στην έκθεση “MeatDays 2013” που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2,3,4 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα.
Στο εκθεσιακό μας περίπτερο (C14-D13), οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να μας επισκεφτούν και να ενημερωθούν για την ποικιλία αλλά και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας, την τεχνολογία και τις καινοτομίες που εφαρμόζουμε.
Η εκδήλωση απευθύνεται επίσης, και στον απλό καταναλωτή, ο οποίος έχει να μάθει για την γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε αλλά και να απολαύσει μοναδικές γεύσεις από τα Κοτόπουλα Άρτας.
Μαζί μας στην εκδήλωση θα είναι ο γνωστός Σεφ Ιωάννης Σολάκης, ο οποίος θα μας κάνει επίδειξη αγαπημένων του συνταγών με κοτόπουλο, στο τέλος της οποίας θα μπορείτε να γευτείτε και να μάθετε όλα τα μυστικά της επιτυχίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]