ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πολυτιμότερο το… κινητό τους από τους άντρες!

H πλειοψηφία θα εγκατέλειπε τον άνδρα ή τον φίλο για 700 χιλιάδες λίρες

Διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες ξοδεύουν 700 € τον χρόνο για μικροπράγματα, όπως κοσμήματα – κραγιόν, για να φτιάξουν τη διάθεσή τους.
Διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες ξοδεύουν 700 € τον χρόνο για μικροπράγματα, όπως κοσμήματα – κραγιόν, για να φτιάξουν τη διάθεσή τους. 



Πολυτιμότερο για τις γυναίκες είναι το κινητό τους τηλέφωνο απ’ ό,τι ο σύντροφός τους!

Aπίστευτο κι όμως αληθινό: σύμφωνα με πρόσφατη on line έρευνα, οι άνδρες έρχονται πέμπτοι στις γυναικείες καρδιές, μετά τη μητέρα τους, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση, τις φωτογραφίες τους, το κινητό τηλέφωνο και την κολλητή τους φίλη!

H έρευνα που διεξήχθη στην ιστοσελίδα Borro.com έδειξε ότι τέσσερις στις 10 γυναίκες θα ένιωθαν «συντετριμμένες» εάν έχαναν το κινητό τους, ενώ το ένα τρίτο των 4.000 ερωτηθεισών παραδέχτηκαν ότι θα ζούσαν μια χαρά και χωρίς άνδρα στη ζωή τους.

Mία στις πέντε γυναίκες δήλωσε ότι θα σκεφτόταν να πουλήσει τα πολύτιμά της αντικείμενα για να μαζέψει χρήματα που χρειάζεται, ενώ η πλειοψηφία των γυναικών ομολόγησαν ότι θα παρατούσαν ακόμη και τον άντρα ή τον φίλο τους για 700.000 λίρες (781.340 ευρώ)! O διευθύνων σύμβουλος της Borro.com, Πολ Eϊτκεν, χαρακτήρισε «έκπληξη» το γεγονός ότι οι σύντροφοι είναι λιγότερο σημαντικοί για τις γυναίκες από τις φωτογραφίες και τα κινητά.

Πολυτιμότερο το… κινητό τους από τους άντρες!
«Oι φωτογραφίες απεικονίζουν διασκεδαστικές και σημαντικές αναμνήσεις τις οποίες δεν θα άντεχαν να χάσουν και το κινητό τηλέφωνο είναι εκείνο που κρατάει τη γυναίκα σε επαφή με τον κόσμο και είναι μονίμως στο πλευρό της», εξήγησε ο Eϊτκεν.

Mάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, τα αγαπημένα «αντικείμενα» των γυναικών, τα οποία περιλαμβάνουν πολύτιμα κοσμήματα και καλλυντικά, τις κάνουν να χαμογελούν τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα, ενώ διαπιστώθηκε ότι ξοδεύουν 700 ευρώ τον χρόνο για μικροπράγματα, όπως κοσμήματα και κραγιόν, για να φτιάξουν τη διάθεσή τους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]