ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Επικυρώθηκε η διαθεσιμότητα 12.500 υπαλλήλων

Με την επικύρωση των αποφάσεων για την κινητικότητα των 12.500 υπαλλήλων του Δημοσίου ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό τον πρωθυπουργό, και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλου.

Υπενθυμίζεται ότι η η διαθεσιμότητα 12.500 εργαζομένων και η αναδιάρθρωση των δομών των υπουργείων και φορέων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου, στις 11 το πρωί, στο Μαξίμου, καθώς στόχος για το κυβερνητικό επιτελείο είναι να έχουν εκδοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι υπουργικές αποφάσεις για τη σύσταση και κατάργηση θέσεων στις δομές των υπουργείων, ενόψει και της έλευσης της Τρόικας στην Αθήνα, στις 16 Σεπτεμβρίου.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, δήλωσε: "Επικυρώσαμε τις τελικές αποφάσεις, προκειμένου η χώρα να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα και να τεθούν σε κινητικότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου".
Πρόσθεσε, δε, ότι η κινητικότητα δεν αποτελεί υποχρέωση μόνο της χώρας αλλά και θετικό εργαλείο που οδηγεί στην καλύτερη οξοποίηση του εργατικού δυναμικού, ενώ σημείωσε ότι από το πρώτο κύμα κινητικότητας, όλοι οι υπάλληλοι τοποθετήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες όπου υπήρχαν ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]