Μίλτο, μακριά από τον Μπίκα, γιατί θα σε μαλώσει ο μπαμπάς και ο ...Πρόεδρος!




Διαβάζουμε από τον ΒΗΜΑτοδότη: "Συνέβη και αυτό στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που εξετάζει το σκάνδαλο με τη λίστα Λαγκάρντ. Η (σκληρή) κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου βρήκε σύμμαχο και μάλιστα ισχυρό σύμμαχο τον αντιπρόεδρο της επιτροπής κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτη. Δεν πίστευαν στα αφτιά τους τα μέλη της επιτροπής με τα θερμά λόγια, γεμάτα αγάπη και κατανόηση, που είπε ο Μίλτος για τη Ζωή.
Όλα άρχισαν όταν ο μάρτυρας, πρώην εισαγγελέας και πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτης έδειξε δυσφορία για τις ερωτήσεις που του έκανε η κυρία Κωνσταντοπούλου. Τόση δυσφορία που αντέδρασε κάπως παράξενα. Αλλά τι ήταν αυτό που εξόργισε τον έμπειρο εισαγγελέα, τη θέση του οποίου για τη λίστα Λαγκάρντ, να υπενθυμίσω, στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν η ερώτηση που του έκανε η Ζωή: «Πώς γνωρίσατε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Κ. Μπίκα; Έχετε φιλικές σχέσεις μαζί του και πώς προήλθαν οι σχέσεις αυτές;»
Ο κ. Διώτης έδειχνε έκπληκτος και αντί απαντήσεως της είπε: «Κυρία Κωνσταντοπούλου με την τακτική σας μου θυμίζετε τις ανακρίσεις που έκανε η Ασφάλεια επί χούντας. Μ΄αυτές τις ερωτήσεις μου έκαναν φάκελο στην Ασφάλεια, ποιους γνώριζα, γιατί τους γνώριζα κτλ».
Ουδείς αντέδρασε, παρά μόνον ο κ. Βαρβιτσιώτης: «Είναι ντροπή σας να μιλάτε έτσι για ένα μέλος του Κοινοβουλίου. Δεν είμαστε κύριε Διώτη σε υπόγειο και κρατάμε πρακτικά και παράλληλα κρατάμε τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα». Ήταν η σειρά του κ. Διώτη να κοιτάζει απορημένα και ήταν βέβαιο ότι εάν επιτρεπόταν το κάπνισμα (καθ΄ότι μανιώδης καπνιστής) θα άναβε εκείνη την ώρα ένα τσιγάρο. Αλλά ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν τον άφησε καν να πάρει ανάσα και αμέσως του είπε: «Μάλλον θα θυμάστε το τρόπο που εσείς ασκήσατε τα εισαγγελικά σας καθήκοντα». Η κυρία Κωνσταντοπούλου κοίταξε προς το μέρος του κ. Βαρβιτισώτη και του πέταξε ένα χαμόγελο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]