«Χρόνια πολλά» με λιγότερα SMS και περισσότερα μηνύματα στο Ιντερνετ


Mικρή υποχώρηση της αποστολής SMS και σημαντική άνοδο της χρήσης άλλων διαδικτυακών υπηρεσιών επικοινωνίας -όπως τα άμεσα μηνύματα μέσω των social media, καταδεικνύουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Cosmote, σχετικά με την κίνηση στο δίκτυό της την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Συνολικά, τα σύντομα γραπτά μηνύματα που εστάλησαν στο διάστημα των εορτών έφτασαν περίπου τα 215 εκατομμύρια, μειωμένα κατά 2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011. Τις ίδιες ημέρες το ευρυζωνικό δίκτυο της Cosmote διαχειρίστηκε όγκο δεδομένων που ξεπέρασε τα 160 Terrabytes, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη χρήση του mobile broadband. Ειδικότερα την Πρωτοχρονιά, η χρήση data ήταν αυξημένη κατά 16,5%.
Συνολικά την περίοδο των εορτών οι συνδρομητές της εταιρείας πραγματοποίησαν περισσότερες από 600 εκατομμύρια κλήσεις, με τα λεπτά ομιλίας να ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο.

Την πρώτη ώρα του 2013, οι πελάτες της Cosmote έστειλαν 9 εκατομμύρια SMS και πραγματοποίησαν 5 εκατομμύρια τηλεφωνήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]