Οι δρόμοι στο Δήμο Ζαγορίου κρύβουν πολλές «παγίδες»!

Πολλές «παγίδες» συναντά κανείς εν μέσω χειμώνα, κατευθυνόμενος με το όχημά του προς τα δημοφιλή τουριστικά χωριά του Δήμου Ζαγορίου. 
Η ελλιπής συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου, πιθανώς εξαιτίας της έλλειψης των αναγκαίων κονδυλίων, έχει ως αποτέλεσμα οι φθορές που αυτό έχει υποστεί να είναι πολλές. Το γεγονός αυτό κάνει σε αρκετά σημεία επικίνδυνη την διέλευση οχημάτων.
Ένα τέτοιο σημείο που κρύβει κινδύνους για τα διερχόμενα Ι.Χ. υποδεικνύει με επιστολή του στον «Π.Λ.» ο Στέφανος Χρηστογούλας.

Ένας άνθρωπος που χρησιμοποιεί πολύ συχνά τους δρόμους του ορεινού αυτού Δήμου και ως εκ τούτου τους γνωρίζει καλά. Το επικίνδυνο αυτό σημείο είναι κοντά στην είσοδο του Ζαγορίου, όπου το οδόστρωμα έχει στενέψει αρκετά, καθώς έχει υποστεί διάβρωση απ’ τα όμβρια ύδατα. Αντίστοιχες φθορές, όπως τονίζει ο κ. Χρηστογούλας, συναντά κανείς και σε άλλα τμήματα του οδικού δικτύου της περιοχής, οι οποίες απαιτούν φυσικά την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών, προκειμένου δημότες του Ζαγορίου και επισκέπτες να ταξιδεύουν με ασφάλεια.
διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]