ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ:Προχωρούν οι διαδικασίες για την καταβολή από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι καταληκτικές συζητήσεις της Ένωσης Περιφερειών με τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, έγιναν την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα. «Το Υπουργείο Εσωτερικών μας ανακοίνωσε ότι και οι δεκατρείς Περιφέρειες θα υπογράψουν ειδικό συμφωνητικό, καθώς διαπιστώθηκε από τον έλεγχο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ότι πράγματι οι οφειλές είναι του Δημοσίου και όχι των ιδίων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι το υπογεγραμμένο σύμφωνο, θα διαβιβαστεί από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να καταθέσει στο λογαριασμό της Περιφέρειας τα χρήματα.
«Μου φεύγει ένα άγχος. Γιατί εμείς δεν ήμασταν μπαταχτσήδες, αλλά αυτοί που δουλέψανε, αυτοί τους οποίους σταμάτησε να πληρώνει κάποια στιγμή το Κράτος. Δεν τα χρωστάμε εμείς τα χρήματα, αλλά το Ελληνικό Δημόσιο. Τώρα, μετά τον έλεγχο που έγινε και στις δεκατρείς Περιφέρειες, έρχεται να μας καταβάλλει τα χρήματα», τόνισε, μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η εξέλιξη με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αποτελεί «για μας θέμα ηθικής δικαίωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]