Το “υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο.


Το υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο.
Όλοι οι δεκάλογοι της σωστής πρόληψης, για να αποφύγουμε τη γρίπη αναφέρουν μεταξύ άλλων, το πως να πλένετε τα χέρια σας, να αερίζετε συχνά τους κλειστούς χώρους για να εκδιώκονται οι ιοί και τα μικρόβια, να αποφεύγετε να αγγίζετε με ακάθαρτα χέρια τα μάτια την μύτη και το στόμα, να αποφεύγετε την στενή επαφή με άτομα που έχουν συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού, να αποφεύγετε χώρους με συνωστισμό.
Ο συχνός αερισμός για την εξυγίανση των εσωτερικών χώρων δεν είναι πλέον αρκετός,διότι η εσωτερική επιβάρυνση με “ρυπογόνους ενδο-οικιακους μολυσματικούς παράγοντες” οπού βοηθούν ιούς και μικρόβια,  είναι μεγαλύτερη λόγω των καταστάσεων με τις λιγότερες εξόδους, αλλά για οικονομία από την απώλεια θέρμανσης.

Η τάση των καταναλωτών αυξάνεται για περισσότερη ενημέρωση με παροχή συμβουλώνγια μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα,  δημιουργώντας τις προϋποθέσεις εκείνες που μπορούν να φέρουν πραγματικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του“υποτίθεται καθαρού”, με την καθιέρωση των εναρμονισμένων επαγγελματικών λύσεων.
Όταν ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος” μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας σε όλους μας, τότε η επικράτηση των «οικονομικών ποιοτικά» επαγγελματικών λύσεων, μιας και τραβάει μέρος του προϋπολογισμού μας, έχει γίνει πλέον επιτακτική  ανάγκη, δείχνοντας την σημαντικότητα για μια επαγγελματική συνεργασία με ένανΕπιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο (Cleaning Advisor), για εναρμονισμένες επιστημονικά συμβουλές.
«Η ανάγκη μιας  επιμελημένης  εφαρμογής μέτρων με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και στο περιβάλλον»
Η υιοθέτηση μιας αποτελεσματικά παρεχόμενης καθαριότητας από τους καταναλωτές , για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, πρέπει να περιέχει την εναρμόνιση δαπανών με τηνποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών όπως :
1) Πρόληψη για την ρύπανση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου
2) Απαλλαγή από ρυπογόνους μηχανολογικούς εξοπλισμούς και μεθόδους που επιβαρύνουν το περιβάλλον, με την εφαρμογή εξοπλισμού με απόλυτα επαγγελματικά συστήματα Βio-καθαρισμού αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, , πολλαπλών εφαρμογών, μεδόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού, με πανίσχυρη ροή αέρα, χωρίς να τα ξανά ανακυκλώνει στον χώρο. Σχεδιασμένο για αφαίρεση ρύπων και διατήρηση εμφάνισης ( Δεν καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο) με Έγκριση ‘‘ Green Label’’ του CRI, εύχρηστο και οικονομικώς αποδεκτό σύστημα ‘‘προηγμένης τεχνολογικά ενεργειακής απόδοσης’’ γιαμειωμένη κατανάλωση ενέργειας, (675 watt)
3) Ελέγξτε τους χώρους για αδυναμίες στις προβληματικές περιοχές (υγρασίες).
4) Ζητήστε να μάθετε για το πώς θα εξετάσετε την ηλεκτρική σκούπα σας για να εξασφαλίσετε ότι κάνει την εργασία που σχεδιάστηκε να κάνει, αλλά και τι πρέπει να προσέχετε και πώς να το αντιμετωπίζετε όταν η σκούπα σας ανακυκλώνει την σκόνη η και όταν έχει φίλτρο HEPA η φιλτράρει την σκόνη μέσα από νερό, υποτίθεται ότι καθαρίζει αλλά αφήνει ένα μεγάλο πόστο σκόνης πίσω της.
5) Για τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρερχόμενων υπηρεσιών μιας Ισορροπημένης Καθαριότητας, χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές το κατοχυρωμένο Σύστημα Υψηλής Ποιότητας Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα των εσωτερικών χώρων HealthWay EMF™(Enhanced Media Filtration), με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ. Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς, 98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες. Μια Πολλαπλή προσφορά μας για τον ‘‘έλεγχο των αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου σας
6) Εφαρμόστε Βio- εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανση σε στρώματα, σαλόνια, με αναζωογόνηση και εξυγίανση, μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με μειωμένους  ¨αιορούμενους μολυσματικούς παράγοντες ¨ βακτηρίδια, μύκητες, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination). Επιπλέων εφαρμόστε και την αποτελεσματική μέθοδο εξυγίανσηςκαι εξουδετέρωσης προβλημάτων σε στρώματα που ‘‘ δεν πλένονται’’ ως τιςοικονομικότερες  λύσεις χωρίς εκπτώσεις στην Υγεία και την περιουσία σας .
7) Εφαρμόστε Βio- εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανση για ποιοτική καθαριότητα σε χαλιά- μοκέτες, με αναζωογόνηση και εξυγίανση κάθε χρόνο και πλύσιμο κάθε (2)δυο με (3) τρία χρόνια(όταν δεν είναι λερωμένα)
8) Ενημερωθείτε από τους επαγγελματίες καθαριστές, αν είναι εναρμονισμένοι με τονΚανονισμό Δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτικού κοινού του Σωματείου τους.
9) Ζητήστε από τους επαγγελματίες καθαριστές ανάλυση παρεχομένων υπηρεσιών καθαρισμού ανά m²των χαλιών , η άλλων υπηρεσιών που θέλετε να σας προσφέρουν, όπως σε επιτόπου.
10) Ζητήστε περισσότερες αποδεδειγμένες πληροφορίες για εξοπλισμό ,”κατάλληλες” μεθόδους , μέλος Συλλόγου, Επιμελητηρίου, για την Ασφάλεια των χαλιών και ποια ασφαλιστική εταιρία, κλπ
Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν Επαγγελματίες Ταπητοκαθαριστές, είναι μέλη Συλλόγων και ασκούν το επάγγελμα στα υψηλότερα επαγγελματικά επίπεδα εργασίας και ευγενικής συμπεριφοράς, με εμπλουτισμένες γνώσεις σε επιμορφωτικά σεμινάρια.
Όπως σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και η βιομηχανία καθαρισμού ταπήτων /ταπετσαριών, έχει το μερίδιο των “μη” επαγγελματιών, όπου υπάρχουν μερικοί χωρίς καν επαγγελματική συνείδηση, οπου λειτουργούν δυστυχώς “ανήθικα”,  “ανέντιμα” με τις παραπλανητικές διαφημίσεις και ψεύτικες υποσχέσεις τους, παίζοντας ίσως με την υγεία σας, την περιούσια σας αλλά και το περιβάλλον.
Για τυχόν παράπονα στο Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων Η ΑΤΤΙΚΗ Τήλ. Επικοινωνίας : 211-1051141 και e-mail: info@tapitokatharistes.gr
Όλοι θα είναι ωφελημένοι:
Οι καταναλωτές με ένα οικονομικά και υγιεινά προστατευμένο καθαρό περιβάλλον.
Οι πάσχοντες από αλλεργικά και αναπνευστικά συμπτώματα, προληπτικά αλλά και κατά την φαρμακευτική αγωγή, αφού μπορούν να περιοριστούν κατά πολύ τα προβλήματα που θα προέρχονται από τους αιορούμενους “ρυπογόνους ενδο-οικιακους μολυσματικούς παράγοντες” )
Το περιβάλλον, μιας και η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τους χώρους που ζούμε η εργαζόμαστε.
Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]