Την Τρίτη 8/1 η απόφαση του Δ.Σ. της Δωδώνης για τις τιμές στο γάλα. Πριμ, προκαταβολές και καλύτερες τιμές διεκδικούν οι περίπου 6.500 παραγωγο

Στην πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα γίνει την προσεχή Τρίτη 8 Ιανουαρίου, παραπέμπεται τελικά – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου – η ανακοίνωση της τιμολογιακής πολιτικής από πλευράς Δωδώνη Α.Ε. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην χθεσινή Γενική Συνέλευση (3/1) κατά την διάρκεια της οποίας συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της γαλακτοβιομηχανίας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συναντηθούν την Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, με τους γαλακτοπαραγωγούς προκειμένου να συζητήσουν και θα αποφασίσουν για τις νέες τιμές την επομένη. Ωστόσο, ήδη η καθυστέρηση για την ανακοίνωση των τιμών του γάλακτος είναι ήδη πολύ μεγάλη και οι κτηνοτρόφοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν μήπως οι τιμές πιεστούν σε σχέση με πέρυσι.
Σχετικά με τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. – σύμφωνα με τις πληροφορίες τους ΑγροΤύπου, οι Ενώσεις εμφανίστηκαν επιφυλακτικές ενόψει των δικαστηρίων που εκκρεμούν (τον ερχόμενο Απρίλιο) και έχουν να κάνουν με την τήρηση του καταστατικού και τη μεταβίβαση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]