Αντιμετωπίστε τα ενδο-οικιακά αιωρούμενα μικροσωματίδια.


Ανακοινώσεις από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τα ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων, ενώ ταυτόχρονα παρατηρήθηκε έντονη οσμή στον περιβάλλοντα αέρα και σημαντική μείωση της ορατότητας σύμφωνα δε πάντα με το ΥΠΕΚΑ,. Το φαινόμενο οφείλεται εκτός των άλλων και στην έντονα αυξημένη χρήση εστιών καύσης που χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη βιομάζα, (χρήση τζακιών και ξυλόσομπες με ξύλα, μπριγκέτες, πέλλετ) όχι πάντοτε κατάλληλη για το σκοπό αυτό.


Ο οικονομικές δυσκολίες της κρίσης, στρέφει τους καταναλωτές για την θέρμανση της κατοικίας τους, προς τα “φτηνά υλικά καύσης και τα παράγωγα τους  “ ως επιλογή για τις εστίες καύσης που «δεν τραβούν καλά», γεμίζοντας την αγαπημένη μας χειμωνιάτικη συνήθεια με ενοχές, αφού συμβάλει στην εκπομπή χιλιάδων επικίνδυνων μικροσωματιδίων, ρύπων με τοξικές παγίδες, επιβαρύνοντας την υγεία μας αλλά και το περιβάλλον.

Τα καυσαέρια όλων των παραπάνω, όταν δεν απάγονται (απομακρύνονται), έχουν ως αποτέλεσμα την εκπομπή σημαντικών ποσοτήτων μονοξειδίου του άνθρακα (CO), διοξειδίου του άνθρακα (CO2), διοξείδιο του θείου (SO2), οξείδια του αζώτου (NOx) και αιωρούμενων σωματιδίων. Ο συνδυασμός των ρυπαντών στον αέρα του σπιτιού μας, προκαλούν τρεις φορές υψηλότερη επιβάρυνση, συγκριτικά με τα επίπεδα ρυπαντών του εξωτερικού αέρα.

επισημαίναμε την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων με τις σοβαρές επιπτώσεις που θα προκληθούν στην υγειά μας, την περιουσία μας, αλλά και στο περιβάλλον. Τα αποτελέσματα για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, δείχνουν επιβάρυνση με αύξηση των κρουσμάτων άσθματος αλλά και χρόνιων ρινικών η πνευμονικών συμπτωμάτων. κλπ

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, μιας και τα “αιωρούμενα ρυπογόνα μικροσωματίδια”, μαζί με την εσωτερική ανακυκλωνόμενη επιμόλυνση, επιβαρύνουν τα χαλιά, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες στα σαλόνια, τις κουρτίνες.

Με την Πολλαπλή προσφορά μας για τον ‘‘έλεγχο’’ των  “αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου σας,  φροντίζουμε μέσα από τα προγράμματα των Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης , χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), να ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες σας, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπάρχει “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός σας ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Για τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρερχόμενων υπηρεσιών τουThe Green Purification Group για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές το κατοχυρωμένο Συστήμα Υψηλής Ποιότητας Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα των εσωτερικών χώρων HealthWay EMF(Enhanced Media Filtration), με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ. Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς, 98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες

Το The Green Purification Group (TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε να σας  προσφέρουμε τις Οικονομικότερες  Λύσεις χωρίς εκπτώσεις, στην Υγεία σας, την Περιουσία σας, η το Περιβάλλον.

● Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]