Έρχονται οι «έξυπνες στάσεις» στην πόλη
Ίσως και μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου, οι επιβάτες του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα μπορούν να ενημερώνονται για τα δρομολόγια των λεωφορείων και για μια σειρά άλλα πράγματα, σε πραγματικό χρόνο. Οι «έξυπνες στάσεις» αλλά και όλο το σύστημα τηλεματικής που ετοιμάζει το αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων είναι ήδη στη φάση της τοποθέτησης.Πιθανώς θα έχετε δει κάποια από τις βάσεις όπου θα τοποθετηθούν οι πίνακες στις στάσεις, ενώ ταυτόχρονα, έχουν έρθει τα σέρβερ και το λογισμικό. «Θα είναι ένα σύστημα πιο σύγχρονο ακόμα από αυτό της Θεσσαλονίκης.
Τις βάσεις τις φτιάξαμε με τους μηχανικούς της Spider, προσπαθήσαμε δηλαδή να γίνουν δουλειές με τοπικές εταιρίες» λέει στον «Η.Α.» ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛΣτέφανος Μουστακλής.
Τις βάσεις τις φτιάξαμε με τους μηχανικούς της Spider, προσπαθήσαμε δηλαδή να γίνουν δουλειές με τοπικές εταιρίες» λέει στον «Η.Α.» ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛΣτέφανος Μουστακλής.
Όταν το σύστημα θα είναι έτοιμο, οι επιβάτες των λεωφορείων θα μπορούν να βλέπουν στις στάσεις τον ακριβή χρόνο αναμονής για το επόμενο όχημα, ενώ όσοι είναι μέσα στα λεωφορεία θα βλέπουν σε οθόνη 22 ιντσών σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκονται, ποια είναι η επόμενη στάση, πόσος χρόνος υπολείπεται γι αυτήν, καθώς και άλλες πληροφορίες.
διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.