Διαμαρτυρία ελληνοορθοδόξων στον Λίβανο για την ταινία «ΑΛΩΣΗ 1453″


Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας «ΑΛΩΣΗ 1453» στους κινηματογράφους της πόλης.
Το κόμμα έχει ζήτήσει την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μην δοθεί άδεια για την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Dimitri Rodrigue Khoury αλλά και του γνώστες ιστορίας «είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο».

Το Ελληνορθόδοξο κόμμα του Λιβάνου έχει ιδρυθεί πρόσφατα έχοντας θέσει ως στόχο την οργάνωση του ορθόδοξου πληθυσμού στον Λίβανο. Ο πρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει: «Στόχος του κόμματός μας, είναι η επιστροφή στην πραγματική μας ταυτότητα, την ελληνική ταυτότητα. Ενίσχυση της παρουσίας μας στην λιβανική πολιτική σκηνή. Σύνδεση της ελληνικής Αντιοχείου νεολαίας μας με τους δικούς τους ανθρώπους και αδελφούς στην Ελλάδα. Πρέπει να μάθουμε την ελληνική γλώσσα στην νεολαία μας. Θα πρέπει να επιμείνουμε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, για να σωθεί το έθνος μας από την Αραβική και Ισλαμική αφομοίωση».
Από την Ελλάδα ασχολείται κανείς με αυτούς του ανθρώπους; Ξέρουμε, ξέρουμε έχουν σοβαρότερα θέματα ν’ ασχοληθούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]