Στην Αστυν. Διεύθυνση Ιωαννίνων ο έμπειρος Ανδρέας Παπιγκιώτης Άριστος γνώστης της περιοχής, μπαίνει στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος
Η απόφαση να τοποθετηθεί στο Νομό Ιωαννίνων αποτελεί μια πολύ καλή είδηση, καθώς ο κ. Παπιγκιώτης διατελέσας για οκτώ χρόνια Διοικητής στην Τροχαία Ιωαννίνων, γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα της περιοχής.
Το νέο του πόστο αποτελεί πρόκληση και για τον ίδιο, αφού ο Νομός μας, όπως και ολόκληρη η Ήπειρος αποτελούν «σταυροδρόμι» διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και η μάχη με το οργανωμένο έγκλημα είναι καθημερινή.
Μετατάξεις στην ΕΛ.ΑΣ…
.
Στο μεταξύ, μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων στην Ελληνική Αστυνομία, για να βγουν στους δρόμους περισσότεροι ένστολοι, προτείνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.
Ταυτόχρονα προαναγγέλλει ένα νέο σχέδιο για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, το οποίο όμως θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή σε 30 μήνες.
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.