ΦΑΡΜΑΚ​ΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ​- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος βουλευτής της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» Αλέξανδρος Φαρμάκης από την Παρασκευή 27 Απριλίου έως την Δευτέρα 30 Απριλίου πραγματοποίησε επισκέψεις στη λαϊκή αγορά Ιωαννίνων, στην Περιφέρεια, στο Τσεπέλοβο, στο Κεφαλόβρυσο, στον Γεροπλάτανο, στο Νησί, στη Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων και στο ΣΔΟΕ.

Η μείωση της αγοραστικής δύναμης και η άγρια φορολογία που επέβαλαν οι συγκυβερνήτες είναι εμφανέστατη τόσο στα λαϊκά στρώματα, όσο και στους πραγματικούς αγρότες. Η πραγματική μείωση των εισοδημάτων των νοικοκυριών, λόγω των σκληρών περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και η άγρια φορολόγηση των αυτοαπασχολουμένων μικροαγροτών, που η κυβέρνηση βρήκε επιτέλους τη μεγάλη φοροδιαφυγή, βρίσκει την αντανάκλασή της μέσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς.


Οι μικρομεσαίες αγροτικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στενάζουν κάτω από τα αβάσταχτα και μονόπλευρα σκληρά φορολογικά μέτρα, που οδηγούν στην απόγνωση και την αγανάκτηση.

Η ανάλγητη ηγεσία του Υπ. Οικονομικών, που προβαίνει σε ασκήσεις επί χάρτου, που ποτέ δεν επαληθεύονται, αφού κατασυκοφάντησε και διέλυσε τον φορο-εισπρακτικό μηχανισμό, αφού προέβη σε ένα φορολογικό Αρμαγεδδώνα, ενοχοποιεί τώρα όλους τους Έλληνες και τους απειλεί πως αν δεν αποδώσουν τα αντιλαϊκά εισπρακτικά μέτρα που οι ίδιοι αποφάσισαν, θα τους τιμωρήσουν ξανά με νέα μέτρα, που οδηγούν σε παραπέρα μειώσεις μισθών και εισοδημάτων.

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

-Που οδηγεί στη στήριξη της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών με καταπολέμηση των καρτέλ και των μεσαζόντων στην παραγωγή και το εμπόριο, στον έλεγχο των ενδο-ομιλικών συναλλαγών, στο κούρεμα των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων και στην προστασία των δανειοληπτών.

-Που οδηγεί στην κατάργηση των φοροαπαλλαγών των τραπεζών, στον έλεγχο των φορολογικών παραδείσων, στη φορολόγηση των off shore εταιριών και στον έλεγχο του παράνομου πλουτισμού μιας μικρής κάστας ελλήνων που μετέφεραν τα πλούτη τους στο εξωτερικό, με την κυβέρνηση να τους παρακολουθεί παθητικά και αδιάφορα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]