Αμετακίνητοι οι οδηγοί ταξί

Να συνεχίσουν την απεργία οι ιδιοκτήτες ταξί και να σκληρύνουν τη στάση τους χωρίς όμως ακρότητες, ήταν η εισήγηση του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου στην γενική συνέλευση του κλάδου η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατήγγειλε επίσης συμφέροντα από το άνοιγμα του επαγγέλματος, υποστηρίζοντας ότι επιχειρηματίες και ένας τραπεζίτης έχουν έτοιμη τη σύσταση εταιριών για 5 χιλιάδες άδειες ταξί σε όλη τη χώρα. Ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ υποστήριξε επίσης ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, πιέζει την κυβέρνηση να ανοίξει το επάγγελμα, για να δημιουργήσεις δικές του εταιρίες ταξί.

Το πρωί της Κυριακής και ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ ο Σεραφείμ Κασιδιάρης, είχε δηλώσει στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και τον Γιάννη Θεοδόση, ότι η απεργία θα συνεχιστεί και στη γενική συνέλευση θα γίνει απλώς ενημέρωση των μελών. “Ο μόνος δρόμος είναι οι κινητοποιήσεις” δήλωσε επίσης στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και ο γενικός γραμματέας του ΣΑΤΑ Κώστας Δήμος.
“Ο τουρισμός κρέμεται από μία κλωστή” δηλώνει στην Καθημερινή ο υπουργός Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος και τονίζει ότι οι εικόνες με τα αποκλεισμένα λιμάνια και αεροδρόμια, ντροπιάζουν την Ελλάδα

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]