ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ!

Αποφασισμένοι  να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί  και φέτος το Πάσχα το μακελειό  με τα επικίνδυνα βεγγαλικά  και κυρίως τις κροτίδες, δείχνουν  φέτος οι αστυνομικοί που έχουν  εντείνει τις έρευνές τους και, εκτός από τα καταστήματα, ελέγχουν και ιδιώτες! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σύλληψη δύο ανήλικων παιδιών στην Πάτρα.

Οι  δυο φίλοι ηλικίας 15 και 16 χρόνων έπεσαν στα χέρια ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στις Εργατικές Κατοικίες της περιοχής Εύα, όταν υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι κατείχαν παράνομα 351 κροτίδες! Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, που έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι. Όμως, σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και όταν ολοκληρωθεί, θα κληθούν από τον ανακριτή να απολογηθούν.


Στα Χανιά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν και οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων τον 31χρονο υπεύθυνο ενός καταστήματος παιχνιδιών, που διέθετε προς πώληση 88 συσκευασίες με παιδικά αθύρματα, χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη άδεια.

Στο Μπαλί του  δήμου Μυλοποτάμου στην Κρήτη, συνελήφθη ένας 40χρονος μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γείτονές του ότι πωλούσε απαγορευμένα βεγγαλικά! Στο σπίτι του και στο παντοπωλείο που διατηρεί, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος βρήκαν 130 κροτίδες ιταλικής προέλευσης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]