Alter: οι εργαζόμενοι προχωρούν με αγωγές

Την ώρα που τo κα­νάλι εξακολουθεί να εκπέμπει πρόγραμμα «κονσέρβα», μόνο επαναλήψεις κινηματογραφικών ταινιών, σειρών και παιδικών προγραμμάτων, όσων προγραμμάτων δη­λαδή βρίσκονται σε ισχύ τα πνευματικά δικαιώματα ο Κώστας Γιαννίκος διαφημίζει βιβλία, cd και ότι άλλη πραμάτεια έχει αγοράζοντας χρόνο και χρήμα από τον αέρα του ετοιμοθάνατου Alter.
Όπως συμβαίνει συνήθως δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται και  εν αναμονή της κατάθεσης μαζικών αγωγών κατά της ιδιοκτησίας του καναλιού απίστευτες καταγγελίες πρώην φίλων και συμμάχων της τηλεοπτι­κής εταιρείας αποκαλύπτουν όσα γνώριζαν οι παρεπιδημούντες το Μπουρνάζι.

Ότι δηλαδή η διαχείριση του τηλεοπτικού  σταθμού  έφερε τα χρέη άνω των 570 εκατ. ευρώ.
Ο εγκλωβισμένος Νίκος Χατζηνικολάου προσπαθεί να είναι ψύχραιμος. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας τα βάζει με τις διαφημιστικές και ο σίφου­νας Γιώργος Τράγκας στρέφεται εναντίον των κακοδιαχειριστών. Ελπί­δα σωτηρίας για το AL­TER δεν διαφαίνεται. 
Οι παρου­σιαστές που  φυσικά είχαν συμβό­λαια παραμέ­νουν απλήρωτοι από πέντε 
μήνες έως και έναν χρόνο και  ετοιμάζονται να καταθέ­σουν αγωγές εναντίον της διοίκησης του καναλιού διεκδικώντας τις αμοιβές τους. Για περισσότερο από έναν χρόνο είναι απλήρωτη η Αννίτα Πάνια για τις δύο εκπομπές της στο ALTER, με το χρέος του σταθμού να φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, περισσότερους από πέντε μήνες οι Νίκος Χα­τζηνικολάου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας, Κώστας Χαρδαβέλλας, Γιώργος Αυτιάς.
Εναντίον ποιου θα στραφούν όμως;
Δημόσια πλέον, ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών Γιώργος Κουρής στρέφεται εναντίον του πρώην διευθύ­νοντος συμβούλου και επίσης μετόχου του καναλιού Κώστα Παννίκου. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι καταγγελίες του Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real, ιδιοκτησίας   Real group, δηλαδή των Νίκου Χατζηνικολάου, Ανδρέα Γ. Κουρή, για τις συμφωνίες διαχείρισης του προγράμματος του ALTER. Όπως είπε ο  δημοσιογράφος, ο Γιώργος Κου­ρής διαθέτει τιμολόγια και έγγρα­φα για τις συμφωνίες εξαγοράς προγράμματος, ταινιών και παιδικών προγραμμάτων. Τα προγράμματα αγόραζαν διαφημιστικές εταιρείες από την εταιρεία του  Κ. Γιαννίκου Modern Times και τα μεταπουλούσαν στη συνέχεια στο ALTER με εμπορικό κέρδος 10%!                           
Φυσικά οι τράπεζες έχουν απο­κλείσει το σενάριο να συναινέσουν σε σχέ­διο σωτηρίας μέσω νέας δανειοδότησης του ALTER.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]