ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ DAIHATSU?

Απο τη στιγμή που η Daihatsu,ανακοίνωση την απόφασή της να σταματήσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη ,πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται ,τί θα γίνει τώρα με  όσους έχουν Daihatsu;Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους κατόχους αυτοκινήτων Daihatsu ,ούτε στην Ελλάδα ούτε και την Ευρώπη. Η Daihatsu δεσμεύεται ότι δεν θα επηρεαστεί καθόλου η υποστήριξη (service, ανταλλακτικά, εγγυήσεις κ.ά.). Ούτε τώρα, ούτε σε 15 χρόνια, ούτε σε περισσότερα χρόνια.Παράλληλα η η ελληνική αντιπροσωπεία θα συνεχίσει να φέρνει νέα μοντέλα (προσεχώς θα έρθει το Cuore με νέο κινητήρα και αργότερα το καινούριο Charade, το οποίο θα βασίζεται στο Yaris) μέχρι και την Ιανουάριο του 2013. Παράλληλα, συνεχίζεται κανονικά η προμήθεια σε ανταλλακτικά, η πληρότητα των οποίων σήμερα φθάνει το 92%.
Από τον Φεβρουάριο του 2013 η ελληνική αντιπροσωπεία Agripan θα συνεργαστεί με άλλο εργοστάσιο, το οποίο αναζητεί από σήμερα.¨Οπως είπαν στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι άνθρωποι της Agripan
ποντάρουν πολλά σε μια εταιρία με την οποία ήδη συνεργάζονται, την ινδική Mahindra που σημειώνει αλματώδη πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]