ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ESPRESSO ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

Ένα πραγματικά, εντυπωσιακό μονόπετρο κοσμεί από την αρχή του έτους το χέρι της Ελένης Μενεγάκη. Ο σκηνοθέτης του «Καφέ με την Ελένη» με γκρο πλαν μάς το δείχνει συνέχεια. Πρόκειται για υπέροχο μπριγιάν, μεγάλης αξίας με απλό δέσιμο, το οποίο κοσμεί το χέρι της παρουσιάστριας, που για την ίδια μπορεί να σημαίνει πολλά, ενώ τηλεοπτικά της χαρίζει… υψηλή τηλεθέαση και πολλά σχόλια.
Το μονόπετρο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης»,σχολίασε με μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο πρώην σύζυγος της από την Κύπρο.
Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Βάλε Αντέννα» με την Κατερίνα Χριστοφίδου, στον ΑΝΤ1 Κύπρου, και μίλησε για όλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αν το φέρει η ζωή, μπορεί να βάλει και τρίτο στεφάνι.
Το ζευγάρι της showbiz που μας απασχόλησε με τον γάμο και το ξαφνικό διαζύγιο του (το οποίο συζητήθηκε, σχολιάστηκε και έγινε αντικείμενο ολόκληρων αναλύσεων) τραβά χωριστούς δρόμους και το μόνο που το ενώνει είναι η αγάπα για τα αγγελούδια του. Η ζωή συνεχίζεται… και οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Ο διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου βρέθηκε στη Μεγαλόνησο, όπου μίλησε για τη χρονιά που έφυγε και έκανε τον απολογισμό της. Ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρθηκε ακόμα και στο διαζύγιο του, που ήταν ανάμεσα στα σημαντικά γεγονότα που του συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε, ωστόσο με έντεχνο τρόπο έστρεψε τη συζήτηση στα επαγγελματικά του. «Έγινε μια μεγάλη αλλαγή. Υπάρχει, όπως ξέρετε, ένα διαζύγιο. Στη δουλειά μου, όμως, είχα πολλές ευχάριστες πτυχές και χαίρομαι που αυτή προχώρησε πολύ».
Ευδιάθετος και ειλικρινής, ο Γιάννης Λάτσιος παραδέχτηκε πως ποτέ δεν λέει «ποτέ» στη ζωή του. «Δεν αποκλείω ακόμα και έναν τρίτο γάμο. Δεν το ψάχνω όμως, γιατί ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ » είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμα και να ξαναγίνει μπαμπάς. Καλεσμένος στην εκπομπή, αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη μετακόμιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤΙ, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Με τον Γρηγόρη έχω προσωπικές σχέσεις, δεν το έχω αρνηθεί ποτέ και θεωρώ πως δεν πρέπει να κρύβεις αυτό το πράγμα, αλλά ο Γρηγόρης είναι στο Mega και δουλεύει εκεί».
Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη με πολλή προσοχή κάνουν τα επόμενα βήματα τους στους δρόμους που έχουν επιλέξει. Με το χαμόγελο στα χείλη προχωρούν στη ζωή τους και το αποδεικνύουν με τις πράξεις, τις κινήσεις, τις δηλώσεις τους, αλλά και το μονόπετρο.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]