ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με τα σίκουελ και τις κινηματογραφικές εκδοχές δημοφιλών κόμικς να μοιράζονται, απ' ότι φαίνεται, την εμπορική πίτα της χρονιάς που μόλις έκανε την είσοδό της, ήρθε η ώρα να κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση του τι να περιμένουμε...

Το δεύτερο μέρος του Χάρι Πότερ «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου» έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών, υποστηρίζει δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία πώλησης κινηματογραφικών εισιτηρίων Fandango.com.


Οι γυναίκες, θαυμάστριες του «Λυκόφωτος», αναμένουν το πρώτο μέρος της τέταρτης συνέχειας, «Χαραυγή», ενώ οι άνδρες από την άλλη ανυπομονούν για το «Hangover 2».


Πέρα όμως από τα σίκουελ, αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι η επιστροφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ στη σκηνοθεσία, πέντε χρόνια μετά το «Μόναχο», με το 3D καρτούν «The adventures of Tintin: Secret of the unicorn», που μεταφέρει τον ήρωα του Ερζέ στο σινεμά με τον Τζέιμι Μπελ στον ρόλο του Τεντέν.


Έρχεται, επίσης, το τρισδιάστατο «Hugo Cabret» του Μάρτιν Σκορσέζε, μεταφορά του ομότιτλου παιδικού βιβλίου του Μπράιαν Σέλζνικ.


Την καλοκαιρινή περίοδο θα βγουν τα άλλα βαριά πυροβολικά: το τέταρτο σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής», με τίτλο «On stranger tides», ταινία που η Ντίσνεϊ θέλει να δει να μπαίνει στη δεκάδα των πιο κερδοφόρων παραγωγών της χρονιάς, όπως και το «Cars 2», σίκουελ μιας μέτριας εμπορικής επιτυχίας του στούντιο της Pixar, που ωστόσο πούλησε τρελά στην αγορά των γκάτζετ.


Το καλοκαίρι έρχεται επίσης ένα γουέστερν... επιστημονικής φαντασίας με Χάρισον Φορντ και Ντάνιελ Κρεγκ («Cowboys and aliens») και το τρίτο «Transformers» (τίτλος: «Dark of the moon»), ενώ το μεγάλο βάρος πέφτει στην κινηματογραφική εκδοχή του κόμικς «Green lantern» με τον Ράιαν Ρέινολντς.

(athensbars.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]