ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Mέχρι πρόσφατα οι κάτοικοι της περιοχής της Στυλίδας είχαν ειδική κάρτα με την οποία δικαιούνταν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Πελασγίας, η κυβέρνηση άλλωστε τους είχε υποσχεθεί πως η κάρτες τους θα εξακολουθήσουν να έχουν ισχύ, γεγονός όμως που δεν συμβαίνει και προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πλέον καλούνται
να πληρώνουν κανονικά διόδια .Τα διόδια αυτά κόβουν στα 2 το Δήμο της Στυλίδας και έτσι οι κάτοικοι πρέπει να πληρώσουν ή θελήσουν απλά να μετακινηθούν ή να πάνε στο γιατρό!Αν δεν πληρώσουν δεν πάνε πουθενά!

Σύμφωνα με το νόμο όπου υπάρχουν διόδια, πρέπει να υπάρχει και παρακαμπτήρια οδός από την οποία η πρόσβαση είναι ελεύθερη. Με αυτό σαν δεδομένο ο δήμαρχος Στυλίδας μαζί με επιτροπή κατοίκων της περιοχής που αντιστέκονται στις απανωτές αυξήσεις των τιμών των διοδίων, και με την συνδρομή μεγάλων οχημάτων, (μπουλντόζες, εκσκαφείς κλπ), προσπάθησαν σήμερα το πρωί να ανοίξουν παρακαμπτήρια οδό κοντά στα διόδια Πελασγίας, προκειμένου να διευκολύνουν την μετακίνηση των δημοτών.Η κίνηση αυτή του κ. Γκλέτσου προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αστυνομικών αρχών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]