Άρτα:Απειλητικό σημείωμα και σιδερολοστός στο ΙΧ φιλόζωης γιατρού ...

Αντιμέτωπη με ένα ανώνυμο  απειλητικό σημείωμα  και έναν σιδερολοστό   που ήταν τοποθετημένα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της ήρθε  πριν από λίγες μέρες  μια  γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο της Άρτας.
Όπως γνωστοποιήθηκε στα social media  η  εν λόγω γιατρός μεριμνούσε και φρόντιζε με ιατροφαρμακευτική αγωγή, εμβόλια στειρώσεις και τροφή  κάποια αδέσποτα σκυλιά που "ευυπόληπτοι" πολίτες , είχαν εγκαταλείψει ως απορρίμματα και που πλέον είχαν γίνει ακούραστοι φύλακες του χώρου του ανοιχτού οπίσθιου πάρκινγκ.
Ο "τραμπουκισμός" αυτός έλαβε χώρα στο ανοιχτό πάρκινγκ του νοσοκομείου εν ώρα εφημερίας. Έγιναν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες. Κανείς από το νοσοκομείο δεν φαίνεται να γνωρίζει -τουλάχιστον προς το παρόν- κάτι.
 Στην ανάρτηση  της κ.Κατερίνας Λαμπράκη στα social αναφέρεται αναλυτικά :

"Γνωστή φιλόζωη ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του νοσοκομείου βρέθηκε αντιμέτωπη με απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ, συνοδευόμενο από ευμεγέθη σιδηρολοστό, τοποθετημένο κατά μήκος του. Η ελ λόγω γιατρός μεριμνούσε και φρόντιζε με ιατροφαρμακευτική αγωγή, εμβόλια στειρώσεις και τροφή  κάποια αδέσποτα σκυλιά που "ευυπόληπτοι" συμπολίτες μας, είχαν εγκαταλείψει ως απορρίματα και που πλέον είχαν γίνει ακούραστοι φύλακες του χώρου του ανοιχτού οπίσθιου πάρκινγκ.

Σημειωτέον οτι το νοσοκομείο βρίσκεται σε βουνό, απομακρυσμένο από τον ιστό της πόλης. Πριν τα σκυλιά αυτά εγκλιματιστούν και αρχίσουν να προστατεύουν το χώρο -κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας- υπήρχε κίνδυνος να εισέλθει οποιοσδήποτε και να προκαλέσει φθορές σε αυτοκίνητα αλλά και στο εσωτερικό του κτιρίου, ανενόχλητος, όπως άλλωστε είχε γίνει παρελθοντικά από ομάδες ατόμων.

Ο "τραμπουκισμός" αυτός έλαβε χώρα στο ανοιχτό πάρκινγκ του νοσοκομείου εν ώρα εφημερίας. Έγιναν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες. Κανείς από το νοσοκομείο δεν φαίνεται να γνωρίζει -τουλάχιστον προς το παρόν- κάτι.

Τέτοιες απεχθείς, συμπεριφορές, από όποιον (η οποίους) και αν προέρχονται, είναι επικίνδυνες, προβληματικές, κατακριτέες και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Προκαλούνται δε τεράστια ερωτηματικά, σχετικά με το ποιος μπορεί να φτάσει στο σημειο να ενοχλείται τόσο πολύ από το έργο πολιτισμού και ανθρωπιάς που προσφέρει αγόγγυστα η ιατρός του ΓΝΑ. Εμείς οι απλοί πολίτες είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και ευγνώμονες, σε αντίθεση με τους τραμπούκους που θέλησαν να δείξουν οτι "ενοχλούνται".

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα διαλευκανθεί δίχως άλλο. Θέλουμε μια Άρτα και μια Ελλάδα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ και διλική προς τα ζώα και τους ανθρώπους της.

Διαδώστε την ντροπή και την αγανάκτησή μας".

Για το συμβάν εξέδωσε σήμερα  ανακοίνωση και το ΔΣ  του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ του ν.Άρτας

"Πριν λίγες μέρες συναδέλφισσα γιατρός, με μεγάλη φιλοζωική δράση, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο της στον προαύλιο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου, βρήκε στο παρμπρίζ του απειλητικό σημείωμα που έγραφε «ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΣΟΥ», συνοδευόμενο από σιδηρολοστό.
Η συγκεκριμένη συναδέλφισσα μεριμνά και φροντίζει με ιατροφαρμακευτική αγωγή, εμβόλια στειρώσεις και τροφή κάποια αδέσποτα σκυλιά που είχαν εγκαταλειφθεί ως απορρίμματα και που πλέον έχουν γίνει οι φύλακες του χώρου του ανοιχτού οπίσθιου παρκινγκ και ζουν εκεί χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.
Σαν Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες απεχθείς, τραμπούκικες συμπεριφορές, από όποιον (ή οποίους) και αν προέρχονται.
Είμαστε στο πλευρό της συναδέλφισσας και δηλώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές που δεν έχουν καμιά θέση στον χώρο εργασίας μας αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα και που είναι προβληματικές και επικίνδυνες, θα μας βρουν όλες και όλους απέναντι.

Άρτα, 16/12/2019
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]