Κορυφώνονται Οι Εκδηλώσεις Για Τα «Ελευθέρια» Της Άρτας

Κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες οι εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της Άρτας
Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 21:00 θα τελεστεί το Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.
Η κεντρική συναυλία των «Ελευθερίων 2018» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην πλατεία Σκουφά έναντι της Παρηγορήτισσας.
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί Μουσικοχορευτική βραδιά στον Ιερό Ναό Παναγίας Παρηγορήτισσας, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης» .
Την ίδια ημέρα, στο θέατρο Κάστρου, στις 21:00 θα παρουσιαστούν Παραδοσιακοί χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και του Λυκείου Ελληνίδων.
Τέλος, τη Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 21:00 στο Σινέ Ορφέα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με Αρτινούς καλλιτέχνες σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο θέατρο Κάστρου με τη συναυλία του  Κεντρικού Ωδείου Άρτας, σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]